Ο μικρότερος δισεκατομμυριούχος είναι μόλις 6 ετών και έχει το δικό του Jet

Newsroom
Ο μικρότερος δισεκατομμυριούχος είναι μόλις 6 ετών και έχει το δικό του Jet
Ο 6χρονος εκτός από jet έχει και μερικά υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Αν και είναι μόλις έξι ετών ο Mompha Junior είναι πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο, ως ο μικρότερος δισεκατομμυριούχος. Ζει στη δική του έπαυλη και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με το ιδιωτικό του τζετ.

Το πραγματικό του όνομα είναι Muhammed Awal Mustapha και μοιράζεται στο Instagram τον πολυτελή τρόπο ζωής τους με τους 25.000 ανθρώπους που τον ακολουθούν.

Σε μία από τις αναρτήσεις του, ο μικρός ποζάρει πάνω στο καπό μιας μπεζ Bentley Flying Spur, η οποία ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που του έκανε δώρο ο πατέρας του.

Σε άλλη ανάρτηση ο Mompha Junior που είναι ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με επώνυμα ρούχα, βρίσκεται μπροστά από μια κόκκινη Lamborghini Aventador. «Χρόνια μου πολλά», γράφει στη λεζάντα.

Η συλλογή αυτοκινήτων του 6χρονου φαίνεται να είναι μεγάλη, αφού σε άλλη ανάρτηση φαίνεται μια κίτρινη Ferrari, που είναι παρκαρισμένη έξω από ένα εκ των πολυτελέστατων σπιτιών του στο Ντουμπάι.

Ο Muhammed είναι γιος ενός Νιγηριανού δισεκατομμυριούχου που λέγεται Mompha. Ο πατέρας έχει μανία με τα ακριβά αυτοκίνητα και είναι γνωστός για τα αλόγιστα έξοδα που κάνει. Ταξιδεύει συχνά στα σπίτια του στο Λάγος και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες του στο Instagram με τους ένα εκατομμυριούχους χρήστες που τον ακολουθούν.

Το 2019 αγόρασε στον γιο του την πρώτη του έπαυλη για τα γενέθλιά του. «Το να έχεις δικό σου σπίτι είναι από τα ομορφότερα συναισθήματα. Δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Είναι το μέρος που δεν θα σε κρίνει ποτέ κανένας και θα σε υποδέχονται πάντα με ανοιχτές αγκάλες. Συγχαρητήρια για το νέο σου σπίτι γιε μου. Είναι το δώρο γενεθλίων από τον μπαμπά», του έγραψε.