Έξω φρενών η Καινούργιου με το ξενοδοχείο που δεν ήθελε τον σκύλο: «0 βαθμολογία, -100» (vid)

Newsroom
Κατερίνα Καινούργιου
Ακούγοντας τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που δεν επέτρεψε σε ζευγάρι να μείνει με τον σκύλο του, η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε από τα... ρούχα της.

Πριν δύο μέρες είχε γίνει γνωστό το περιστατικό με το ξενοδοχείο που δεν επέτρεψε σε ένα ζευγάρι που είχε εγκλωβιστεί λόγω των κακών καιρικών στην Θήβα, να διανυκτερεύσει σε ένα από τα δωμάτιά του επειδή είχαν μαζί και ένα σκύλο.

Η Άρτεμις Κυριακοπούλου, αφού ανέβασε ένα βίντεο στα social media και εξήγησε τι έχει συμβεί, μίλησε και τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, τονίζοντας οτι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαφημίζεται ως pet friendly.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, ο οποίος προανήγγειλε μηνύσεις, λέγοντας: «Θα κάνω μήνυση και αγωγή γιατί με έχουν ξεφτιλίσει παντού. Έχω δεχτεί άπειρα χλευαστικά μηνύματα. Είχα βαθμολογία του ξενοδοχείου 4 και τώρα έχω 2. Καταλαβαίνετε τι ζημιά μου έχει κάνει;

Πώς θα βάλω εγώ στη 1 τη νύχτα ένα σκυλί που γαβγίζει λυσσαλέα σε ένα ξενοδοχείο που κοιμούνται ταλαιπωρημένοι άνθρωποι; Του πρότεινα ακόμη να του βάλω ένα θερμαντικό σώμα μέσα στο αυτοκίνητο με μια μπαλαντέζα για να ζεσταίνετε ο σκύλος. Ένας σκύλος τέρας, μεγάλο γομάρι τριχωτό με 0 βαθμούς τι θα πάθαινε; Λένε ψέματα ότι είχε θερμοκρασία -10, η θερμοκρασία ήταν στους 0 βαθμούς. Είναι ψέματα όλα αυτά. Είναι άνθρωποι ιδιόρρυθμοι, οι οποίοι θέλανε ντε και καλά να κοιμηθούν με το σκυλί τους».

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη, λέγοντας: «Έχω γίνει έξαλλη. Το ξενοδοχείο είναι pet friendly; Ο ιδιοκτήτης πολύ pet friendly. Είναι δυνατόν; Είμαστε με τα καλά μας; Ένα τριχωτό γομάρι; Το σκυλάκι το είδατε! Είπε να βάλει θερμαντικό; Να σκάσει ο σκύλος μέσα στο αυτοκίνητο; Αυτός ο άνθρωπος έχει ιδέα τι εστί ένα ζωάκι; Μηδέν βαθμολογία στο ξενοδοχείο».