Καταγγελία εγκλωβισμένου στην Αττική Οδό: «Αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν την εγκυμονούσα γυναίκα μου με το περιπολικό» (vid)

Newsroom
Καταγγελία εγκλωβισμένου στην Αττική Οδό: «Αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν την εγκυμονούσα γυναίκα μου με το περιπολικό» (vid)
Συγκλονιστική μαρτυρία ενός ανθρώπου για την περιπέτεια που έζησε με την εγκυμονούσα σύζυγό του, της οποίας έσπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι, στην Αττική Οδό.

Την δική του περιπέτεια και αγωνία έζησε ένα ζευγάρι που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό από τα χιόνια, καθώς η γυναίκα ήταν έγκυος και της έσπασαν τα νερά. Ο κ.Γιώργος περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Ζήσαμε τον απόλυτο τρόμο. Δεν ήταν να γεννήσουμε, αλλά ξαφνικά από τον πανικό έσπασαν τα νερά της συζύγου μου την ώρα που είχαμε εγκλωβιστεί. Έπαιρνα τηλέφωνα αλλά δεν με βοηθούσε κανένας. Πήρα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία, την πυροσβεστική, αλλά τίποτα», ανέφερε αρχικά.

«Με τα πολλά πολλά πετυχαίνουμε ένα περιπολικό. Κι αν έχουν τον Θεό τους, τους λέω ΄πεθαίνουμε, γεννάμε σας παρακαλώ να πάρουμε τη σύζυγο με το περιπολικό' γιατί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν εγκλωβισμένο λίγο πιο πίσω. Και μου λένε ότι ΄έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορούμε΄ και φεύγουν», συνέχισε.

Τελικά μετά από μερικές ώρες ήρθε όχημα της Αττικής Οδού και παρέλαβε αυτόν και την σύζυγό του, η οποία λίγο αργότερα γέννησε.