Συγκλονιστικό: Γυναίκα είναι νεκρή 24 ώρες στο σπίτι της και δεν μπορεί να πάει το γραφείο τελετών (vid)

Newsroom
Συγκλονιστικό: Γυναίκα είναι νεκρή 24 ώρες στο σπίτι της και δεν μπορεί να πάει το γραφείο τελετών (vid)
Αδιανόητο περιστατικό με γυναίκα να είναι νεκρή μέσα στο σπίτι της, λόγω γηρατειών και να μην μπορεί να προσεγγίσει το γραφείο τελετών εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ανθούσα με μία ηλικιωμένη γυναίκα να βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της, καθώς δεν μπορεί να το προσεγγίσει κάποιος γιατρός ή το γραφείο τελετών, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος του Mega, Κατερίνα Νώντα, «δικός μου άνθρωπος μου είπε ότι έχω τη γιαγιά μου, 24 ώρες μέσα στο σπίτι της. Έχει φύγει από γηρατειά και δεν μπορεί να προσεγγίσει ούτε το γραφείο τελετών, ούτε κανένας να έρθει να πάρει αυτή τη γυναίκα από το σπίτι της. Μιλάμε για μια τραγωδία, για ένα μεγάλο φιάσκο. Θέλω να σας πω ότι χτες το βράδυ, προσπάθησα εγώ, περπάτησα 7 χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι για να πάω να απεγκλωβίσω τη μητέρα μου από τη λεωφόρο Μεσογείων».

«Μιλάμε για την Αττική οδό, υπάρχει βέβαια ένα φιάσκο το οποίο ήταν πρωτοφανές, αλλά δεν ήταν μόνο η Αττική οδός. Ήταν Κατεχάκη, Κηφισίας, Μεσογείων. Άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο τιμόνι, ταλαιπωρημένοι, μόνοι, για 7-10 ολόκληρες ώρες και περισσότερο. Χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, με κρίσεις πανικού, με μικρά παιδιά μέσα στο αμάξι. Ζούμε πρωτοφανή περιστατικά εδώ, είναι απαράδεκτες εικόνες. Η άνοδος της Μεσογείων από τα πλάνα που τράβηξα και έστειλα και προβάλαμε στο Μega, θύμισε χιονοδρομική πίστα

»,

κατέληξε.