Σημείωμα οδηγού στην Αττική Οδό: «Το αφήνω, πρέπει να πάρω χάπια για το ζάχαρο» (vid)

Newsroom
Σημείωμα οδηγού στην Αττική Οδό: «Το αφήνω, πρέπει να πάρω χάπια για το ζάχαρο» (vid)
Το συγκλονιστικό μήνυμα ενός οδηγού που έφυγε με τα πόδια από την Αττική Οδό, προκειμένου να φτάσει στο σπίτι του για να λάβει φαρμακευτική αγωγή κατέγραψε η κάμερα του MEGA.

Η ταλαιπωρία των ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική οδό (και όχι μόνο) είναι μεγάλη και αδιανόητη, με τις ευθύνες για το φιάσκο λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» να γίνονται μπαλάκι.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ακόμα εγκλωβισμένοι, «κλείνοντας» περισσότερες από 24 ώρες στον δρόμο. Καταγγέλλουν αδιαφορία και ζητούν βοήθεια ώστε να καταφέρουν επιτέλους να πάνε στο σπίτι τους.

Πολλοί εξ’ αυτών έχουν προβλήματα υγείας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μια έγκυος γυναίκα έμεινε εγκλωβισμένη για 20 ώρες και της έδωσαν τροφή και νερό μετά από 12 ώρες.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των οδηγών και μάλιστα πολλοί από αυτούς παράτησαν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο και έφυγαν με τα πόδια για να σωθούν.

Άφησαν σημειώματα με τα τηλέφωνα τους και μάλιστα ένας οδηγός έγραφε στο χαρτί: «Πάω σπίτι μου γιατί πρέπει να πάρω τα χάπια για την πίεση και το ζάχαρο» τόνισε ο οδηγός, ο οποίος είχε αφήσει στο σημείωμα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας προκειμένου να τον ειδοποιήσουν όταν ο δρόμος θα ανοίξει.