Νηστικοί και παγωμένοι για 16 ώρες οι 300 εγκλωβισμένοι του τρένου στην Οινόη (vid)

Newsroom
Νηστικοί και παγωμένοι για 16 ώρες οι 300 εγκλωβισμένοι του τρένου στην Οινόη (vid)
Από χθες το μεσημέρι, παραμένει ακινητοποιημένο το τρένο με τους 300 επιβάτες να έχουν παγώσει από το κρύο και να μην έχουν τροφή.

Πραγματικά ξεπερνάει κάθε φαντασία η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, αλλά και ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν, οι περίπου 300 επιβάτες του τρένου που έχει εγκλωβιστεί στην Οινόη.

Μία επιβάτης που μίλησε στο Open, είπε πως ο Γολγοθάς της ξεκίνησε 14:20 τη Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη.

Μέχρι αυτή την ώρα οι επιβάτες παραμένουν εντός της αμαξοστοιχίας περιμένοντας να δοθεί τέλος στη οδύσσεια τους και να καταφέρουν να φτάσουν επιτέλους στον προορισμό τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Οινόη είναι υπό του μηδενός, με τους επιβάτες όπως όλα δείχνουν να καλούνται να διανυκτερεύσουν στο αφιλόξενο αυτό κατάλυμα.

Μάλιστα όπως ανέφερε νωρίτερα στο GRTimes ο εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων του ΟΣΕ Θήβας Δημήτρης Φρούσιος «όλες οι γραμμές είναι ακινητοποιημένες από την κακοκαιρία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση άνωθεν για το πως να διαχειριστούμε την κατάσταση», ενώ συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν εργαζόμενοι από εργοστάσια που πρέπει να μετακινηθούν στη Χαλκίδα, και περιμένουν από τις 15:20 στον σταθμό της Θήβας, χωρίς να υπάρχει αμαξοστοιχία που να εκτελεί δρομολόγιο και χωρίς να έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να αναμένουν μέσα στο κρύο για να γυρίσουν σπίτια τους».