Τραγωδία στην Αθηνών – Πατρών: Νεκρή 22χρονη που τράκαρε, κατέβηκε από το αμάξι και την παρέσυρε φορτηγό

Newsroom
Τραγωδία στην Αθηνών – Πατρών: Νεκρή 22χρονη που τράκαρε, κατέβηκε από το αμάξι και την παρέσυρε φορτηγό
Τα δύο οχήματα στάθμευσαν στην άκρη του δρόμου, προκειμένου οι οδηγοί να διαπιστώσουν τις τυχόν ζημιές. Η 22χρονη επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητό της, τότε παρασύρθηκε.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 22χρονη, σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Κορίνθου, κοντά στο ύψος της περιοχής Παναγοπούλα, της Αχαΐας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά συγκρούστηκαν, για άγνωστο ακόμα λόγο, δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Στην συνέχεια τα δύο οχήματα στάθμευσαν στην άκρη του δρόμου, προκειμένου οι οδηγοί να διαπιστώσουν τις τυχόν ζημιές.

Όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 22χρονη επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητό της, τότε παρασύρθηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από διερχόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το flamis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα σμήνος πουλιών κατέβηκε πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα κάποιοι οδηγοί να τρομάξουν. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 22χρονη, μάρκας Toyota Yaris, συγκρούστηκε με ένα μερσεντές, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη κι ένα δεύτερο yaris το οποίο ακολουθούσε.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών

Η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει τι συμβαίνει και να βάλει προειδοποιητικά τρίγωνα, όμως ο οδηγός μιας νταλίκας που ερχόταν από πίσω, δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει το όχημά του κι έπεσε πάνω της.