Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής: «Εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας» (vid)

Newsroom
Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής: «Εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας» (vid)
Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν το πρωί της Κυριακής (23/1) ο Τζώνη Καλημέρης και η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε με ένα βίντεο για την ζωή του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της «Χαμογέλα και Πάλι!», όταν είχε καλεσμένο τον Τζώνη Καλημέρη.

Του είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο – αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα του και στο τέλος η παρουσιάστρια συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα.

«Ωραίος τύπος!», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης μετά το τέλος της προβολής του βίντεο.

Τότε εκείνη, συγκινημένη, του απάντησε: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας. Κοίτα τώρα τι έπαθα. Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα».

Καλημέρης: «Έχω αδικήσει κόσμο»

Ο ισχυρός άνδρας της τηλεόρασης μίλησε για την μικρή οθόνη, τις προσπάθειες που γίνονται από τα κανάλια και εξέφρασε την άποψη του για τα σίριαλ και τις εκπομπές.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ. Είναι πολλά τα κανάλια, μεγάλος ο ανταγωνισμός. Είναι τώρα όλοι μεγάλοι. Τα σίριαλ είναι αρκετά και οι εκπομπές είναι πολλές. Η πίεση είναι μεγάλη. Πιστεύω όσοι κάνουν τη δουλειά που έκανα εγώ κάποτε περνούν δύσκολα», απάντησε αρχικά σχετικά με το πώς αξιολογεί την τηλεόραση σήμερα.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Έχω αδικήσει κόσμο. Όταν διοικείς είναι λίγο υποκειμενική η κρίση. Το μυστικό είναι να γίνει με σεβασμό και να εξηγήσεις στον άλλον γιατί δεν είναι επιλογή σου».

«Δεν ξέρεις πως θα ήταν κάτι αν δεν το έκανες. Έχω κάνει λάθη και κακές επιλογές. Για παράδειγμα το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και τα «Εγκλήματα» είχαν έρθει στο MEGA στην αρχή και τα απέρριψα, δεν τα είχα πιστέψει», αποκάλυψε.

Σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται αυτή την περίοδο στην τηλεόραση για να αλλάξει το τοπίο, ανέφερε: «Γίνονται σοβαρές προσπάθειες σε επίπεδο μυθοπλασίας αλλά πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος που ο κόσμος βλέπει τηλεόραση. Ένα σίριαλ πρέπει να παίζει καθημερινά και όχι μια φορά την εβδομάδα».

«Για τις εκπομπές, οι γραμμές πλέον δεν είναι σαφείς. Δεν μπορείς να μην κάνεις ενημέρωση αλλά το θέμα είναι πως την κάνεις. Με ρωτάνε συνέχεια για τους παρουσιαστές, αν ξέρω κουτσομπολιά. Ποτέ δεν θα γυρίσω να «δαγκώσω» την τηλεόραση που τόσο αγαπώ», πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε πως αν έστηνε ένα κανάλι απ΄την αρχή θα έβαζε την Ελένη Μενεγάκη στη βραδινή ζώνη.

«Την Ελένη Μενεγάκη θα την έβαζα να κάνει late night. Έχει χιούμορ και κάνει τρομερές συνεντεύξεις», υπογράμμισε.