Ο Acun τίναξε την μπάνκα στον... αέρα με το μισθό της Ταραμπάνκο στο Survivor

Newsroom
Ο Acun τίναξε την μπάνκα στον... αέρα με το μισθό της Ταραμπάνκο στο Survivor
Η Κάτια Ταραμπάνκο αναμένεται να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του Survivor.

Με αφετηρία το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκινάει η είσοδος των νέων, προκειμένου να ανανεωθεί το έμψυχο δυναμικό με στόχο την άνοδο της τηλεθέασης του ΣΚΑΙ.

Όπως είναι ήδη γνωστό θα δούμε τον ποδοσφαιριστή, Άρη Σοϊλέδη, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα, στο reality επιβίωσης θα μπουν η παρουσιάστρια Κάτια Ταραμπάνκο και ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Μάλιστα και για τους τρεις αυτούς παίκτες, αλλά ειδικά για το πασίγνωστο μοντέλο, ο Acun έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντάς τους πολύ υψηλούς εβδομαδιαίους μισθούς.

Αν επιβεβαιωθούν τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Open Weekend», η Κάτια Ταραμπάνκο θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του Survivor, εκμεταλλευόμενη την απήχηση που είχε στο περσινό παιχνίδι, όπου η συμμετοχή της κόπηκε απότομα λόγω προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν λοιπόν, θα λάβει 10.000 για κάθε εβδομάδα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ θα αμείβεται με 8.000, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής με 6.000.