Καταγγελία για τον βιασμό της Γεωργίας πως «χάθηκε» το αίμα από μη εξειδίκευση και άγνοια των αρχών (vid)

Newsroom
Καταγγελία για τον βιασμό της Γεωργίας πως «χάθηκε» το αίμα από μη εξειδίκευση και άγνοια των αρχών (vid)
Όπως είπε ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς χάθηκε το περιθώριο των 18 ωρών λόγω άγνοιας των αρχών σε μοντέρνα αδικήματα.

Η πιο σίγουρη πηγή για να απαντηθεί και επίσημα το ερώτημα αν είχε χορηγηθεί στην Γεωργία Μπίκα κάποια ουσία, προκειμένου να βιαστεί χωρίς να αντιδράσεις, είναι το αίμα.

Όπως είπε ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς που βοηθάει στην υπόθεση της 24χρονης, το πρωί του Σαββάτου στον Alpha, χάθηκε αυτή η δυνατότητα, καθώς πέρασαν οι 18 ώρες του χρονικό περιθωρίου.

«Δεν ελήφθη αίμα που έπρεπε να ληφθεί εντός 18 ωρών. Το πρώτο στοιχείο που θα μπορούσαμε να έχουμε έχει χαθεί... εκεί ευθύνεται η μη εξειδίκευση και η άγνοια των αρχών σε αυτού του είδους τα μοντέρνα αδικήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Διαλυνάς.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Συνήθως οι τοξικολογικές ουσίες στα ούρα, το αργότερο σε μια εβδομάδα μας δίνουν αποτελέσματα» και επομένως «αυτές μπορεί να δρέψουν καρπούς».

Βέβαια, στο κομμάτι αυτό αναφέρθηκε στην πληροφορία πως έχουν σταλεί οι εξετάσεις ούρων στην Ελβετία: «Υπάρχει το τοξικολογικό εργαστήριο του υπουργείου Δικαιοσύνης και η Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας. Δεν καταλαβαίνω, πώς φεύγει δείγμα ούρων να εξεταστεί σε ένα εργαστήριο; Τι είναι ιδιωτικό;» σημείωσε ο δικηγόρος, τονίζοντας ότι «το 2020 ο ίδιος ο προϊστάμενος του τοξικολογικού εργαστηρίου είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι έχουν προμηθευτεί ένα τέλειο μοντέρνο μηχάνημα με το οποίο εντοπίζεται το χάπι βιασμού από την τρίχα».