Με μισό μέτρο χιόνι πήγε στο αγαπημένο του εστιατόριο, αλλά ήταν κλειστό: Τον ψάχνουν για να τον κεράσουν (vid)

Newsroom
Με μισό μέτρο χιόνι πήγε στο αγαπημένο του εστιατόριο, αλλά ήταν κλειστό: Τον ψάχνουν για να τον κεράσουν (vid)
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου είδαν την απογοήτευσή του άνδρα όταν διαπίστωσε πως είναι κλειστό και αποφάσισαν να τον κεράσουν το επόμενο γεύμα του.

Απογοήτευση... Αυτό ήταν το συναίσθημα που κατέβαλε έναν άνδρα, όταν είδε πως το αγαπημένο του εστιατόριο στο Τορόντο ήταν κλειστό λόγω των κακών συνθηκών.

Στην πόλη του Καναδά, έπεσαν μεγάλες ποσότητες χιονιού τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις το ύψος του ξεπερνούσε και το μισό μέτρο.

Αυτό όμως δεν αποτέλεσε εμπόδιο για έναν άνδρα, προκειμένου να πάει με τα πόδια στο «Niceys Eatery» για να φάει...

Στο video από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, φαίνεται να φτάνει με δυσκολία στην είσοδο του μαγαζιού όπου καταλαβαίνει οτι είναι κλειστό και δεν δουλεύει.

Η απογοήτευσή του είναι τέτοια που πέφτει στα γόνατα, με την εικόνα του να συγκινεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος ψάχνει να τον βρει.

«Στον πιστό μας πελάτη: Δεν ξέρουμε ποιος είσαι, αλλά σε ψάχνουμε. Λυπούμαστε που το εστιατόριό μας ήταν κλειστό. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευσή σου και ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα. Ότι και αν είχες στο μυαλό σου να φας σήμερα, αυτό θα στο κεράσουμε εμείς», αναφέρει η ανάρτηση στον λογαριασμό της επιχείρησης στο Instagram.