Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Γεωργίας: Συνελήφθη βασικός κατηγορούμενος για μαστροπεία (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Γεωργίας: Συνελήφθη βασικός κατηγορούμενος για μαστροπεία (vid)
Ο Θανάσης Ζιώγας που είναι δικηγόρος της Γεωργίας στην υπόθεση του βιασμού της, αποκάλυψε πως υπήρξε σύλληψη κατηγορούμενου για μαστροπεία.

Σε μία σημαντική αποκάλυψη για την διπλή έρευνα που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, προέβη ο δικηγόρος της 24χρονης, το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε λοιπόν ο Θανάσης Ζιώγας, χθες κατέθεσε κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας και μετά από τα όσα είπε συνελήφθη, κάτι που δείχνει πως οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι ραγδαίες.

«Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες», συμπλήρωσε.

Όσο για την Γεωργία και την χθεσινή της κατάθεση, τόνισε πως κατέθεσε με θάρρος , για τα όσα κτηνώδη έγιναν στη σουίτα, στο πάρτι της πρωτοχρονιάς.

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».

Κλειδί για την υπόθεση όπως έιπε θα αποτελέσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες αναμένονται εντός του επόμενου διαστήματος.
«Αυτό που απομένει όπως είπε είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός της ζωής για την Γεωργία. Είδε των ζωή κατάματα ζήτησε την βοήθεια από την κοινωνία και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αποστολή των εξετάσεων στη Γενεύη, σημείωσε πως η εντολή αυτή έγινε από την ανάκριση.

Στις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως είπε αναμένεται να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται όυτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα».