Ο Κουτσόπουλος στηρίζει την Βαλαβάνη για τα κιλά, με επικό τρόπο: «Κι εγώ τρώω» (vid)

Newsroom
Ο Κουτσόπουλος στηρίζει την Βαλαβάνη για τα κιλά, με επικό τρόπο: «Κι εγώ τρώω» (vid)
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται στα social media σχετικά με τα κιλά της και τις ερωτήσεις για εγκυμοσύνη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την στήριξε με τον δικό του τρόπο.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανίστηκε χτες (20/1) στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε και στα μηνύματα που δέχεται για τα κιλά της, με κάποιους να την ρωτάνε αν είναι έγκυος.

Η δημοσιογράφος «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής και ανέφερε: «Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: "μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι". Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: "είμαι 34 ετών, θα προλάβω;". Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος» είπε χαρακτηριστικά.

Κουτσόπουλος: «Κι εγώ τρώω»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στήριξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα έκανε δυο αναρτήσεις (instastory) όπου στη μια δείχνει όσα είπε η δημοσιογράφος σχετικά με τα κιλά της και στην άλλη αναπαράγει ένα απόσπασμα από το MasterChef όπου δείχνει την κοιλιά του, έχοντας φάει σούπα. Μάλιστα στην ανάρτηση γράφει: «κι εγώ τρώω».