«Μην το σηκώσεις»: Έτσι είχε αποθηκεύσει τον ιερέα υποψήφιο θύμα του (vid)

Newsroom
«Μην το σηκώσεις»: Έτσι είχε αποθηκεύσει τον ιερέα υποψήφιο θύμα του (vid)
Μία 19χρονη κοπέλα αποκάλυψε την δική της εμπειρίας με τον ιερέα στα Πατήσια και το μήνυμα που της είχε στείλει.

Ο ιερέας στα Πατήσια που συνελήφθη για πολύ σοβαρά αδικήματα είχε πλούσια δράση, καθώς δεν έχανε ευκαιρία να προσεγγίζει νεαρά κορίτσια.

Ένα από αυτά μίλησε για την εμπειρία του με τον 37χρονο και τα όσα αποκάλυψε είναι σοκαριστικά...

«Με λένε Λούνα, είμαι 19 χρονών και πέρυσι με προσέγγισε μια γυναίκα που δούλευε στο κατηχητικό για χάρη του ιερέα που κατηγορείται τώρα. Πήγαμε να τον βοηθήσουμε, να κάνουμε ένα γκράφιτι στο Περιστέρι. Είχα πάει μόνη μου μαζί του στο αμάξι. Όταν ήρθε η στιγμή να πληρωθώ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω στο γραφείο του. Εγώ πήγα και άρχισε να μου κάνει περίεργες και προσωπικές ερωτήσεις. Μου είπε ότι ήθελε να μου δώσει κάτι παραπάνω, αλλά ήθελε αντάλλαγμα. Έβγαλε από το πορτοφόλι του ένα πενηντάευρω, έξτρα από τα δύο εικοσάευρα που ήταν η αμοιβή για το γράφιτι, για εμένα και τον φίλο μου, και μου ζήτησε να του χαρίσω μία ώρα μόνο για εκείνον. Σε διπλανό δωμάτιο ήταν η γυναίκα του που ήταν έγκυος.

Ήθελε να πάμε σε έναν χώρο ειδικό για να μου το δείξει, ώστε να το διαμορφώσει για τη νεολαία. Θα πηγαίναμε μόνοι μας αλλά μου είπε να μην φοβάμαι. Εγώ πήρα μόνο την αμοιβή για τα γράφιτι για μένα και τον φίλο μου, του έσπρωξα το 50ευρω και του είπα "δεν έχω ανάγκη τα λεφτά σας". Σηκώθηκα κι έφυγα. Το επόμενο διάστημα με ενοχλούσε στο κινητό και μου έστελνε αιτήματα στο Facebook. Μου είχε πει πως δεν χρειάζεται να ντρέπεται μετά από αυτό και να μου μιλά στο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα το Sputnik δημοσίευσε και μία φωτογραφία από το μήνυμα που της είχε στείλει στο κινητό, όπου η νεαρή κοπέλα φαίνεται αντί για όνομα να έχει γράψει «Μην το σηκώσεις», προκειμένου να μην ξεχαστεί καμια φορά και απαντήσει σε κλήση του.
mobile