Ηλίας Γκιώνης: «Ανάμεσα στα ονόματα που εμπλέκονται είναι αθλητές και παίκτες reality» (vid)

Newsroom
Ηλίας Γκιώνης: «Ανάμεσα στα ονόματα που εμπλέκονται είναι αθλητές και παίκτες reality» (vid)
Καταιγισμός καταγγελιών μετά την καταγγελία για βιασμό της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

O Ηλίας Γκιώνης, (omikrosprigipakos) είναι ο άνθρωπος που έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο instagram τις καταγγελίες που ακολούθησαν, μετά την καταγγελία της 24χρονης για βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ακτιβιστής μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και ανέφερε πως ανάμεσα στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι και γνωστά ονόματα του αθλητισμού αλλά και παίκτες reality.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γκιώνης δήλωσε: «Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι σίγουρος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους χώρους. Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και την πυγμαχία, άτομα που έγιναν διάσημα μέσα από τα reality, προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό και τις άκρες.».

«Η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει απέναντι σε κάτι πολύ μεγάλο. Προφανώς υπάρχει οικονομική επιφάνεια, όπως επίσης οι κοπέλες που μου έχουν στείλει στοιχεία και απειλούνται και αυτές. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για την ζωή τους... Έχω δημοσιοποιήσει το 1/10, έχω screenshot...», κατέληξε.

«Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου-Δεν φοβάμαι»

«Εγώ ενημερώθηκα για αυτή τη μήνυση από τα Μέσα. Δε μου έχει παραδοθεί ακόμα. Φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα, θα ενημερώσω το κοινό. Προς το παρόν δεν έχω λάβει κάτι. Δεν κρύβομαι. Προφανώς αφού το αυτόφωρο κρατάει δύο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο ή αν ισχύει η μήνυση γιατί το ‘χω ξαναπεράσει στο παρελθόν. Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και η ασφάλεια των θυμάτων. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δεν θέλω να το πλατιάσω. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν» είπε ο Ηλίας Γκιώνης για τη μήνυση που ανέφερε ο Δημήτρης Φιντιρίκος πως του έκανε.

«Δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ΕΛ.ΑΣ»

«Και να μου ζητήσουν δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς γιατί έχουν και αυτοί όφελος. Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία είναι τεράστια και όπως με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι σύντομα θα βγουν στο προσκήνιο. Είναι τεράστια αυτή η ιστορία», δήλωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

«Υπάρχουν ονόματα πολιτικών τα οποία εγώ δεν είχα βρει, αλλά με ενημέρωσαν κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν κάνει κι αυτοί μια έρευνα. Εγώ ανταλλάσω πληροφορίες με δημοσιογράφους.. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα βγουν στην δημοσιότητα απ' όσο μου είπαν αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Οι δράστες της ομάδας αυτής του κυκλώματος έχουν στενές σχέσεις με άτομα του πιολιτικού χώρου κι εκεί γίνονται διάφορα πράγματα, όπως επίσης πολλές φορές σε αυτά τα πάρτι συμμετέχουν και άτομα του πολιτικού χώρου», υποστήριξε ο Ηλίας Γκιώνης.