Τσακώθηκαν στον αέρα Παγώνη και Χασαπόπουλος: «Ισοπεδώνετε ό,τι έχουν κάνει οι γιατροί» (vid)

Newsroom
Τσακώθηκαν στον αέρα Παγώνη και Χασαπόπουλος: «Ισοπεδώνετε ό,τι έχουν κάνει οι γιατροί» (vid)
Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ματίνα Παγώνη τσακώθηκαν στον αέρα του Mega για το περιστατικό με την 41χρονη στην Κοζάνη με το νεκρό έμβρυο που δεν μπορούσε να χειρουργηθεί.

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ματίνας Παγώνη, το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του Mega, με αφορμή το περιστατικό με την 41χρονη στην Κοζάνη που είχε για 10 ημέρες ένα νεκρό βρέφος και την έκαναν... μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο για να χειρουργηθεί.

Η γυναίκα πήγε πρώτα στο νοσοκομείο Κοζάνης, γιατί είχε παλίνδρομη κύηση, όμως εξαιτίας της έλλειψης αναισθησιολόγων της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών, το οποίο με την σειρά του την έστειλε στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Εκεί έκλεισε ραντεβού στις 3 Ιανουαρίου προκειμένου να χειρουργηθεί, ωστόσο όταν πήγε εκείνη την ημέρα υπήρξε διαμάχη εάν υπήρχε ή όχι ραντεβού. Ούτε κι εκεί όμως βρήκε κάποια λύση, με την γυναικολόγο του νοσοκομείου να της λέει πως δεν είναι κάτι επείγον.

Το σοκ ήταν μεγάλο για την 41χρονη, η οποία τελικά χειρουργήθηκε σε ιδιωτική κλινική, και έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την 3η ΥΠΕ για όσα βίωσε η γυναίκα.
Η υπόθεση αυτή, με την στάση των γιατρών, έβγαλαν τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Δείτε στο παρακάτω video τη στιγμή της έντασης...