Απρόσεκτη μπαργούμαν έπεσε μέσα στην καταπακτή του κελαριού (vid)

Newsroom
Απρόσεκτη μπαργούμαν έπεσε μέσα στην καταπακτή του κελαριού (vid)
Η κοπέλα έσπασε δύο πλευρά και υπέστη βλάβη στα νεύρα.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη σε παμπ στη Σκωτία. Μία 20χρονη μπαργούμαν έπεσε μέσα στην καταπακτή του κελαριού που υπήρχε πίσω από το μπαρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν πίσω από την μπάρα και εξυπηρετούσε πελάτες όταν μια άλλη μπαργούμαν άνοιξε την καταπακτή για να κατέβει στο κελάρι. Τότε η 20χρονη χωρίς να έχει δει ότι έχει ανοίξει η καταπακτή έκανε μερικά βηματάκια πίσω ανυποψίαστη και έπεσε μέσα.

Το προσωπικό που βρισκόταν μέσα στην μπάρα παρακολουθούσε έντρομο την νεαρή μπαργούμαν να εξαφανίζεται και να πέφτει στο κενό. Το ατύχημα συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο και πριν από μερικές μέρες το βίντεο ανέβηκε στο TikTok από την ίδια την κοπέλα.

«Πέφτω από καταπακτές», έγραψε στη λεζάντα, με το βίντεο να έχει γίνει viral με πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές και 349.000 likes. Η 20χρονη δέχθηκε καταιγισμό σχολίων από όσους είδαν το βίντεο.

Η ίδια έγραψε: «Όλοι φωνάζουμε όταν ανοίγουμε την καταπακτή για να προσέχουμε. Δουλεύομε σε μια πολύ στενή παμπ. Καθώς μιλούσα με τους πελάτες και γελούσα, έκανα λίγο πίσω τη λάθος στιγμή. Έσπασα δύο πλευρά και έπαθα βλάβη στα νεύρα του γόνατού μου».