Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 24χρονης: Το περιπολικό και το «είμαι εγώ εδώ» που είπε μία κοπέλα (vid)

Newsroom
Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 24χρονης: Το περιπολικό και το «είμαι εγώ εδώ» που είπε μία κοπέλα (vid)
Η κατάθεση 18χρονης που ανέφερε την άφιξη περιπολικού έξω από το ξενοδοχείο την ώρα του πάρτι και η καθησυχαστική ατάκα μίας κοπέλας που συμμετείχε σε αυτό.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πάρτι που έγινε την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και στο περιθώριο του οποίου έπεσε θύμα βιασμού μία 24χρονη κοπέλα.

Αυτή τη φορά όπως ανέφερε η ΕΡΤ, προέρχονται από μία 18χρονη που συμμετείχε σε αυτό και όπως είχε πει στην κατάθεσή της, όταν μπήκε στην σουίτα και είδε τις άλλες κοπέλες, της δημιουργήθηκε η εκτίμηση οτι ήταν εκδιδόμενες.

Για αυτό και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε στην αντεισαγγελέα Μαργαρίτα Χρα και εκείνη με τη σειρά της διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί αν πίσω από την οργάνωση των πάρτι βρίσκεται κύκλωμα μαστροπείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε, κατά την διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα εμφανίστηκε τότε μία άλλη νεαρή που φώναξε χαρακτηριστικά «τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;».

Τι λέει ο δικηγόρος της

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας επισήμανε ότι η κοπέλα βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συγκεκριμένο συμβάν και προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία και να σταθεί στα πόδια της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται και απειλές. «Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο ένας από τους καταγγελόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος όμως ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.