Το πιο αηδιαστικό πιάτο ever: Εστιατόριο σερβίρει γεμιστό λαιμό πάπιας

Newsroom
Το πιο αηδιαστικό πιάτο ever: Εστιατόριο σερβίρει γεμιστό λαιμό πάπιας
Το πιάτο που διχάζει το κοινό...

Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο δέχθηκε έντονη κριτική διότι σερβίρει ένα πιάτο με γεμιστό λαιμό πάπιας, θέαμα που αρκετοί πελάτες το βρίσκουν ως και ενοχλητικό.

Η πιατέλα περιλαμβάνει το κεφάλι μιας πάπιας, της οποίας ο λαιμός είναι δεμένος στο κάτω μέρος με κορδόνι. Το πιάτο σερβίρεται στο «Western Laundry» στο Highbury για 18 £, αλλά αρκετοί πελάτες δεν μένουν και τόσο ικανοποιημένοι με το θέαμα.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου εξηγώντας την λογική πίσω από αυτό το πιάτο ανέφεραν: «Μας αρέσει να τιμούμε τη ζωή των ζώων που μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας όλα τα μέρη τους».

Παρόλα αυτά το πιάτο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. «Δεν μπορώ καν να δω αυτή τη φωτογραφία, νομίζω ότι δεν έχουν πια σεβασμό για τη ζωή», ανέφερε η μουσικός Talia Storm.

Ο σεφ Neil Rankin διαφώνησε, δηλώνοντας: «Αν δυσκολεύεστε να φάτε κάτι γνωρίζοντας τι είναι, δεν πρέπει να το φάτε καθόλου». Κάποιος σχολίασε στο Twitter: «Βρίσκω ότι αυτό το πιάτο μου θυμίζει όλα τα δεινά που υπέστησαν τα ζώα από εμένα και όλους τους ανθρώπους».