Το «χειρότερο ραντεβού» με τον Ντι Κάπριο που «πολεμούσε με φωτόσπαθο των Star Wars» αποδείχθηκε… fake

Newsroom
Το «χειρότερο ραντεβού» με τον Ντι Κάπριο που «πολεμούσε με φωτόσπαθο των Star Wars» αποδείχθηκε… fake
Ένας σατιρικός λογαριασμός στο Twitter, έγραψε ότι η Camila Morrone χαρακτήρισε το ραντεβού της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως «το χειρότερο που είχα ποτέ». Μόνο που οι δυο τους είναι ακόμη μαζί.

Ο μαγικός κόσμος του ίντερνετ, του Τwitter και των social media μπορεί να «ταξιδέψει» σε χρόνο dt μια εντελώς ψεύτικη είδηση ή να τη «μεταφράσει» όπως θέλει. Τελευταίο «θύμα», αυτού ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ένας σατιρικός λογαριασμός στο Twitter, έγραψε ότι, η Camila Morrone χαρακτήρισε το ραντεβού της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως «το χειρότερο που είχα ποτέ», γιατί, ο διάσημος ηθοποιός νοίκιασε ένα ιδιωτικό σινεμά για χάρη της και την έβαλε να δει όλα τα Star Wars. Μάλιστα, ο ίδιος κρατούσε ένα φωτόσπαθο και προσποιούνταν ότι έδινε γαλαξιακές μάχες.

Όσο κι αν το τελευταίο σε προϊδεάζει λίγο να πεις «δεν μπορεί», εν τούτοις το συγκεκριμένο Tweet το πήραν media από όλο τον κόσμο και το έπαιξαν δυνατά.

Δεν είναι λίγο ο Hollywoodιανός γόης να τριγυρνάει κρατώντας ένα φωτόσπαθο και δίνει εικονικές μάχες την ώρα που έχει βάλει στο ραντεβού του την πανέμορφη Camila Morrone να βλέπει το ένα Star Wars πίσω από το άλλο. Άρεσε και δίνει «κλικ», μόνο που… δεν είναι αλήθεια.

Πρώτον, όπως εξηγούν πολλές ιστοσελίδες του εξωτερικού που έψαξαν το θέμα, ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι σατιρικός και συνηθίζει να κάνει ανάλογα Tweet ενώ ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να είναι ζευγάρι με την Camila Morrone. Εκτός αν η ίδια είναι τόσο μεγάλη φαν των Star Wars.