Μητέρα στον Βόλο άφησε το παιδί της σε ορφανοτροφείο: «Το πήγα επειδή κινδύνευε η ζωή του» (vid)

Newsroom
Μητέρα στον Βόλο άφησε το παιδί της σε ορφανοτροφείο: «Το πήγα επειδή κινδύνευε η ζωή του» (vid)
Μια 48χρονη μητέρα από τον Βόλο, αναγκάστηκε -όπως υποστηρίζει- να αφήσει το παιδί της στην πρόνοια καθώς έχει χρέη και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

Μια συγκλονιστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Νέα Ιωνία Βόλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, πήγε το παιδί της σε ορφανοτροφείο, καθώς εξαιτίας των χρεών δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

Πρόκειται για μια εννιάχρονη που παρακολουθούσε μαθήματα στο Ειδικό Σχολείο, υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 20 ημέρες και στο σπίτι της ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ πολλές φορές της έλειπε και το φαγητό.

Η 48χρονη μητέρα εμφανίστηκε μια ημέρα στην Πρόνοια και τους είπε, «σας δίνω το παιδί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν μπορώ να το ζήσω».

Όπως λέει η μητέρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η ίδια βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Ψυχολογικά είμαι σε τραγική κατάσταση, μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω».

Τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας οδήγησαν στην απόφαση της μητέρας.

«Μέχρι το 2014 πλήρωνε τους λογαριασμούς ο πατέρας μου. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, μου το έκοψε και μου είπε "κόψτε τον λαιμό σας δε με ενδιαφέρει". Οι γονείς μου αδιαφορούσαν, ήταν ανεύθυνοι. Ο πατέρας μου με τον άντρα μου είχε μένος», ανέφερε.

Όπως περιγράφει η μητέρα στο MEGA, «οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες, προέκυψε και το θέμα υγείας του παιδιού και καταρρακωθήκαμε. Πολλοί με έχουν χαρακτηρίσει ανεύθυνη. Το πήγα στο ορφανοτροφείο γιατί κινδύνευε η ζωή του, το πήγα για να το γλυτώσω».