Γυναίκα από την Άμφισσα γέννησε σχεδόν στον δρόμο για Λαμία επειδή δεν εφημέρευε γυναικολόγος

Newsroom
Γυναίκα από την Άμφισσα γέννησε σχεδόν στον δρόμο για Λαμία επειδή δεν εφημέρευε γυναικολόγος
Από το νοσοκομείο της Άμφισσας της είπαν οτι δεν είχαν γυναικολόγο και έτσι ο σύζυγός της, την μετάφερε στην Λαμία όπου το κεφάλι του μωρού εμφανίστηκε έξω από την πόλη.

Μία απίστευτη περιπέτεια με happy end όμως και χωρίς άλλα προβλήματα, έζησε ένα ζευγάρι από την Άμφισσα, καθώς η σύζυγος κόντεψε να γεννήσει στον δρόμο, καθώς δεν υπήρχε γυναικολόγος να εφημερεύει στο νοσοκομείο της πόλης.

Αναλυτικά το περιστατικό εξιστόρησε ο άνδρας του ζευγαριού, μιλώντας στο LamiaReport...

«Το πρωί της Πέμπτης πήγαμε στο γιατρό του νοσοκομείου της Άμφισσας και μας είπε ότι ειναι πολύ πιθανό το Σαββατοκύριακο να γεννήσει η γυναίκα μου. "Αν δεν γεννήσει μεχρι τότε, ελάτε τη Δευτέρα ξανά" μας είπε ο γυναικολόγος. όμως γύρω στις 10:30΄ το βράδυ η γυναίκα μου άρχισε να έχει πόνους και κατάλαβε ότι πλησιάζει η ώρα για να γεννήσει. Πήραμε τηλέφωνο στο νοσοκομείο της Άμφισσας και μας είπαν ότι δεν εφημερεύει γυναικολόγος και ότι αν πάμε εκεί πρέπει να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στη Λάρισα.», είπε ο 38χρονος.

Ζυγίζοντας τις επιλογές που είχε πήρε την μεγάλη απόφαση... «Με τη γυναίκα μου να σφαδάζει από τους πόνους πήραμε την απόφαση να έρθουμε μόνοι μας Λαμία, αφού τηλεφωνήσαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι εφημερεύει γυναικολόγος. Παρά τον παγετό, έδειχνε -4 το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο, έτρεχα με υπερβολική ταχύτητα. Ευτυχώς γνωρίζω πολύ καλά το δρόμο, όμως η αγωνία ήταν τόσο μεγάλη που αναγκαστικά έπρεπε να τρέξω. Όταν φτάσαμε έξω από τη Λαμία ακούω τη γυναίκα μου να λέει ..."βοήθεια, κρατάω το κεφάλι του μωρού στα χέρια μου"....τότε σταμάτησα και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία», συνέχισε.

«Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και θέλω να τους πω ένα μεγάλο "Ευχαριστώ", αφού πολύ γρήγορα έκλεισαν διασταυρώσεις και φανάρια για να περάσουμε γρήγορα. Στην εθνική οδό πρέπει να πήγαινα με 200χλμ και μέσα στην πόλη περάσαμε με μεγάλη ταχύτητα. Δεν ήξερα πως να πάω στο νοσοκομείο και ευτυχώς με οδήγησε το περιπολικό, αφού αναγκάστηκα να κόψω ταχύτητα για να περάσει μπροστά. Μόλις φτάσαμε στα Επείγοντα η γυναίκα μου γέννησε το τρίτο μας παιδάκι , που ειναι κοριτσάκι και ειναι καλά και οι δυό τους. Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει από όλο αυτό που έζησα και ευχαριστώ το Θεό που όλα πήγαν καλά. Θέλω όμως να θέσω ένα ερώτημα προς το νοσοκομείο της Άμφισσας. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει σε επιφυλακή από το σπιτι ένας γυναικολόγος για να έρχεται σε τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις;....»,