Επεισόδιο με τον χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό στις φυλακές Δομοκού (vid)

Newsroom
Επεισόδιο με τον χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό στις φυλακές Δομοκού (vid)
Παρατείνεται η ποινή του Γιάννη Λαγού.

Ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός προκάλεσε επεισόδιο κατά τον έλεγχο του κελιού του από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στις φυλακές Δομοκού όπου παραμένει φυλακισμένος μετά την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA, ο χρυσαυγίτης μπήκε μπροστά στην μεταλλική πόρτα του κελιού του και δεν επέτρεπε για αρκετή ώρα τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μπουν και να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο. Χρειάστηκε πολύ ώρα και μεγάλη διάρκειας διαπραγματεύσεις, για να καταφέρουν οι υπάλληλοι της φυλακής, να πείσουν τον πρώην βουλευτή να κάνει στην άκρη και να πραγματοποιηθεί κανονικά ο έλεγχος.

Αποτέλεσμα της στάσης του, ήταν να περάσει από τον πειθαρχικό έλεγχο της φυλακής. Η υπηρεσία του καταστήματος κράτησης Δομοκού, αποφάσισε να του επιβάλει την ποινή της στέρησης της εργασίας εντός των τειχών για ένα χρόνο.

Έτσι, ο Γιάννης Λαγός θα στερηθεί την ευεργετική διάταξη της εργασίας και άρα θα παραταθεί η ποινή που θα εκτίσει, καθώς κάθε ημέρα εργασίας στις φυλακές προσμετράται ως δύο για την ολοκλήρωση της ποινής του φυλακισμένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λαγός εργαζόταν στη βιβλιοθήκη των φυλακών Δομοκού μέχρι τώρα.