Σάλος με τον ράπερ Kodak σε αγώνα των «Florida Panthers»: Νόμιζαν οτι κάνει σεξ, ενώ τελικά του χόρευε μια γυναίκα (vid)

Newsroom
Σάλος με τον ράπερ Kodak σε αγώνα των «Florida Panthers»: Νόμιζαν οτι κάνει σεξ, ενώ τελικά του χόρευε μια γυναίκα (vid)
Βιάστηκαν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του γνωστού ράπερ Kodak, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

Ο ράπερ, λάτρης του NHL (χόκεϊ επί πάγου) και υποστηρικτής των Florida Panthers εθεάθη στην ιδιωτική του σουίτα να παρακολουθεί αγώνα της ομάδας του μαζί με μία κοπέλα.

Ωστόσο, ένας θαυμαστής κατέγραψε ένα βίντεο με τον ράπερ και την φίλη του να κουνιούνται... περίεργα και όλοι υπέθεσαν ότι έκαναν σεξ. Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter και πολύ γρήγορα ξέσπασε σάλος.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και ο Kodak με ένα νέο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έλυσε το μυστήριο και έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί μέσα από την σουίτα του, η κοπέλα χορεύει (twerking) στον ράπερ.

Μάλιστα, ο Kodak προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ανέβασε άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα να χορεύει με τον ίδιο τρόπο, μόνη της αυτή τη φορά σε κλαμπ.