Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε σποτ για την ακρίβεια με Mercedes: «Να μου τα στέλνουν να τα ελέγχω», είπε ο Άδωνις

Newsroom
Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε σποτ για την ακρίβεια με Mercedes: «Να μου τα στέλνουν να τα ελέγχω», είπε ο Άδωνις
Δεν πέρασε απαρατήρητο το... λάθος στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε να τα ελέγχει πριν την δημοσιοποίησή τους.

Από χθες κυκλοφορεί το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια, στο οποίο για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστή με τη φωνή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πρόκειται για αυτό εδώ, το οποίο έχει τίτλο: «Κάν’ τους OFF: Βενζινάδικο»

Ωστόσο υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν συμβαδίζει με το μήνυμα που θέλουν στην αξιωματική αντιπολίτευση να περάσουν.

Το αυτοκίνητο που μπαίνει στο βενζινάδικο είναι Mercedes, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μια συμβουλή στον Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να βγάλουν τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας πολίτης από την αύξηση στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν ρε Αλέξη μου να διαλέγες έναν οδηγό, με ολοκαίνουργια Μερσεντές; Αν έχεις χρήματα να πάρεις Μερσεντές, ας πληρώσεις τη βενζίνη και 1,70, αντέχεις. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς. Ο έχων την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει Μερσεντές δεν μπορεί να μας λέει ότι έφτασε στο σημείο να μην έχει να φάει. Εγώ χθες είδα το σποτ και είπα να κάνω μια ανακοίνωση. Και επειδή το μυαλό μου καμία φορά δουλεύει, δεν λέω πάντα, αλλά καμιά φορά, είπα στα παιδιά στο γραφείο “ψάξτε να μου πείτε τι γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ στις τιμές στα καύσιμα”», είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης διάβασε μια ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης εκείνης της εποχής, συμπληρώνοντας: «Αλεξη καλό μου παιδί κυβέρνησες, και το θυμόμαστε. Όταν φτάνανε οι τιμές ψηλά έβαζες και επιπλέον φόρο. Μπορείς τώρα να μας κάνεις υποδείξεις με Μερσεντές;», ζητώντας στη συνέχεια του στέλνουν τα σποτάκια πρώτα για να τα ελέγχει.