Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου» (vid)

Newsroom
Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου» (vid)
Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά, με αφορμή κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ένταση υπήρξε στο «Πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Πέμπτης. Ο λόγος ήταν κάποιες δηλώσεις του νέου αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου, ο οποίος είχε αποκαλέσει τους ομοφυλόφιλους «ανθρώπους με κουσούρι».

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε ένα απόσπασμα με παλιότερες δηλώσεις του (9/12/2019) όπου μιλούσε για τη θρησκεία, τους αλλοδαπούς και τις εκτρώσεις. «Δεν δέχεται ο κ. Θεοτοκάτος ότι αν έρθει π.χ. ένα ζευγάρι από την Αλβανία και γεννήσει ένα παιδάκι, ότι είναι ελληνόπουλο» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Φαίη Σκορδά είπε: «Ένας άνθρωπος που έχει τέτοιες απόψεις στις όποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το κοινό στην όποια απόφαση;».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από χθες επέμενε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας πρέπει να τοποθετηθεί επί των απόψεων του κ. Θεοτοκάτου, επεσήμανε: «Μου δίνεις το καλύτερο πάτημα να πω ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο εδώ είναι η απουσία του υποτίθεται μοντέρνου δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβα».

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της είπε: «Σε παρακαλώ… Ο άνθρωπος είναι, επειδή τον γνωρίζω. Τι σημαίνει το υποτιθέμενο;».

«Μην με παρακαλάς καθόλου. Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου εδώ. Υποτιθέμενα είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να μην σύρεται δύο μέρες η ιστορία αυτή. Είναι άρρωστος; Μια χαρά είναι», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με εκνευρισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο