Έξαλλος ο Ράμμος με τον Alpha: «Ρε μπούφο, μουσικός είμαι, δεν θα έχω όργανα σπίτι;» (vid)

Newsroom
Έξαλλος ο Ράμμος με τον Alpha: «Ρε μπούφο, μουσικός είμαι, δεν θα έχω όργανα σπίτι;» (vid)
Έξαλλος ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος με το ρεπορτάζ του Alpha που τον παρουσίαζε ως οικοδεσπότη κορονοπάρτι.

Στο ρεπορτάζ του Alpha την Δευτέρα το βράδυ, μεταξύ άλλων, υπήρξε και ένα ρεπορτάζ για τα κρυφά πάρτι που γίνονται σε σπίτια, όπου έγινε αναφορά για ένα στο οποίο συμμετείχαν δύο γνωστοί τραγουδιστές.

Μάλιστα, αν και ήταν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων όσων ήταν εκεί, όποιος γνωρίζει τον Αναστάσιο Ράμμο εύκολα καταλάβαινε πως ήταν αυτός που τραγουδούσε, έστω και αν δεν κατονομαζόταν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open, αναφέρθηκε σε αυτό, ξεσπώντας κατά του δημοσιογράφου που έκανε το ρεπορτάζ.

«Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα. Καλά ρε φίλε, εσύ που το έκανες στον Alpha, καλά ρε μπούφο, μουσικός είμαι κι ένας μουσικός στο σπίτι του θα έχει μουσικά όργανα και μικρόφωνα, μπούφο, ε μπούφο. Και δεν απαγορεύεται, μπούφο, επίσης, να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι, μπούφο. Θα μαζευόμαστε σπίτι μου, αυτό δεν απαγορεύεται», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα το ξανακάνω αυτό, να ξέρεις, έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω ποιος είναι. Μαζευτήκαμε 7-8 άτομα. Απαγορεύεται να μαζευτείς μετά τις 12 σπίτι σου; Δεν απαγορεύεται. Θα τους ξαναμαζέψω και σήμερα το βράδυ, ελάτε από ‘κει».