Επιμένει ο Άδωνις για τα φθηνά PCR Test: «Δέχομαι σπέκουλα για τις επιτυχίες των Δημάρχων» (vid)

Newsroom
Επιμένει ο Άδωνις για τα φθηνά PCR Test: «Δέχομαι σπέκουλα για τις επιτυχίες των Δημάρχων» (vid)
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της απόφασής του για πλαφόν στα μοριακά τεστ ύψους 47 ευρώ.

Η τιμή των μοριακών τεστ για τον απλό πολίτη, συνεχίζει να αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης, καθώς με τα κρούσματα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα ακόμα και τα 47 ή και τα 40 ευρώ που κοστίζουν, αποτελούν μεγάλο βάρος για μία μέση οικογένεια.

Οι αντιδράσεις στο κομμάτι αυτό έγιναν ακόμα μεγαλύτερες από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι συμφωνίες που έχουν κλειστεί, όπως για παράδειγμα του Δήμου Νεάπολης Συκεών που είναι στα 27 ευρώ, του Δήμου Χαλανδρίου στα 25 ευρώ ή ακόμα και του Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου στην Θεσσαλονίκη στα 29 ευρώ.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης που την Τετάρτη το πρωί φιλοξενήθηκε στο ΣΚΑΙ και υπεραμύνθηκε της απόφασής του για το πλαφόν των 47 ευρώ, μιλώντας για σπέκουλα που δέχεται βάσει των επιτυχιών των Δημάρχων.

Μάλιστα, όταν μπήκαν και αυτοί στην κουβέντα, τόνισε: «Λανθασμένη συζήτηση. Άλλο πράγμα η συζήτηση για την λιανική πώληση, άλλο πράγμα η τιμή που πετυχαίνει έκαστος όταν πάει και αγοράζει πολλά μαζί», όμως αμφότεροι οι Δήμαρχοι του έλεγαν οτι για να έχουν ρίξει τόσο τις τιμές, πάει να πει οτι υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους.