Αποκάλυψη Λύτρα για Παναγιωτόπουλο: «Δεν διέγραψε τον λογαριασμό του, άλλαξε όνομα» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη Λύτρα για Παναγιωτόπουλο: «Δεν διέγραψε τον λογαριασμό του, άλλαξε όνομα» (vid)
Ο δικηγόρος ενός εκ των φερόμενων ως θυμάτων του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε την αλλαγή στον λογαριασμό του κατηγορούμενου.

Σε μία σοβαρή καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, προέβη το πρωί της Τετάρτης στον Alpha ο Απόστολος Λύτρας.

Ο δικηγόρος ενός εκ των φερόμενων ως θυμάτων του τηλεοπτικού παρουσιαστή αποκάλυψε πως ο κατηγορούμενος πριν από λίγες μέρες δεν διέγραψε τον λογαριασμό του στα site ερωτικού περιεχομένου που είχε ανεβάσει τα παράνομα video, αλλά απλά άλλαξε το όνομα χρήστη.

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με το προφίλ του μετανιωμένου που επιχείρησε να περάσει κατά την διάρκεια της απολογίας του.

«Το καινούριο στοιχείο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

«Ποινικά δεν αλλάζει κάτι»

«Αυτή η πληροφορία με ξεπερνά. Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να διαγράψει τα πάντα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει», πρόσθεσε.

«Οι δύο έχουν προσπαθήσει να δουν αν υπάρχει βίντεο και δεν έχουν βρει τίποτα. Αυτό που θέλω να πω και είναι πολύ σημαντικό είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να κατεβάσεις αυτά τα βίντεο. Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας σε τεχνικό, είναι υπερβολικά δύσκολο και πολύ δαπανηρό», είπε.