Κωνσταντίνος Τζούμας: «Ο δημοσιογράφος που μου πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να με προστατεύσει» (vid)

Newsroom
Κωνσταντίνος Τζούμας: «Ο δημοσιογράφος που μου πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να με προστατεύσει» (vid)
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, που έχουν δημιουργήσει σάλο, ενώ τόνισε πως ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη θα έπρεπε να τον προστατεύσει.

Το πρωί της Κυριακής (9/1), ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «OPEN Weekend», υπογράμμισε πως ο δημοσιογράφος από την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οποίος του πήρε τη συνέντευξη, θα έπρεπε να τον έχει προστατέψει.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και συγγραφέας είχε υποστηρίξει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων, ότι «η φλυαρία των γυναικών οφείλεται για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα», δήλωση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει -γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω- και να μου πει: "Κύριε Τζούμα, είπατε αυτό. Στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;" Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες. Περίμενα, λοιπόν, να μου πει: "Κύριε Τζούμα, είστε σίγουρος για αυτές τις δηλώσεις;". Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Όλια Λαζαρίδου: «Ο Τζούμας είναι γνωστός για το μαύρο και ακραίο του χιούμορ»

Η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media, υπερασπίστηκε τον συνάδελφό της και αναρωτήθηκε γιατί οι υπεύθυνοι της εκπομπής του ΑΝΤ1 δεν πήραν τον κ. Τζούμα το ίδιο βράδυ, αφού είδαν τα αποσπάσματα, να τον προειδοποιήσουν ότι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν.

«Ο Κωσταντίνος Τζούμας -τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και να εκτιμώ για την επιμονή του να παραμένει ο εαυτός του ακόμα και κόντρα στο κλίμα της εποχής- είναι γνωστός για το μαύρο χιούμορ του, ακραίο μερικές φορές. Καθόταν αμέριμνος στο Φίλιον, όπως κάθε μέρα σε μια εποχή ανάρρωσης από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, μιλώντας με τους φίλους του. Έτυχε και ήρθαν από μία εκπομπή και στα καλά καθούμενα άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα για την τρέχουσα επικαιρότητα. Εκείνος τους απάντησε με τον σκωπτικό κυνισμό που θα μιλούσε και στους φίλους του, μ' ένα τρόπο σίγουρα παρεξηγήσιμο. Καλα ως εδώ. Η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη. Αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρανε το βράδυ ένα τηλέφωνο να τον προειδοποιήσουν ό,τι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, μία άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου ή ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση. Για να μπορέσουν να έχουν αποτέλεσμα οι δίκαιες διεκδικήσεις, πρέπει να στρέφονται κατά των πραγματικών αντιπάλων. Υγ. Δεν το θέτω σαν αφορμή για διάλογο οπότε δεν θα απαντήσω σε σχόλια. Τη γνώμη μου μόνο διατυπώνω».