Έξαλλος ο Λιάγκας με τα σχόλια για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης: «Είστε υποκριτές!» (vid)

Newsroom
Έξαλλος ο Λιάγκας με τα σχόλια για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης: «Είστε υποκριτές!» (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Βαγγέλη Περρή και την Φωτεινή Πετρογιάννη πως «είστε υποκριτές».

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης έκανε χτες απαράδεκτες σεξιστικές δηλώσεις για τις γυναίκες και σχολιάστηκαν σήμερα (7/1) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Ωστόσο το σχόλιο από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο έβαλε «φωτιά» στην κουβέντα.

«Να αγιάσουν τα κόκκαλα του μητροπολίτη. Εγώ θυμάμαι και από μικρός στο χωριό ότι οι γυναίκες πήγαιναν για κουτσομπολιό στην εκκλησία. Το βρίσκω πολύ σωστό. Για να φτάσει ο μητροπολίτης μέσα στην εκκλησία να το πει αυτό το πράγμα, τι θα ακούει κάθε μέρα και τι θα έχει ακούσει όταν εξομολογούνται οι άντρες. Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο μητροπολίτης», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Τότε η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε:

«Έχουμε καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσεις και αυτά τα χασκόγελα οπλίζουν χέρια ανθρώπων; Έχουμε καταλάβει πόσες γυναικοκτονίες έχουμε στην Ελλάδα; Τι γελάκια είναι αυτά»;

«Αυτό είναι επικίνδυνο!», είπε η Φαίη Σκορδά και ακολούθησε ένας μικρός χαμός με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Συγγνώμη Βαγγέλη μου (σ.σ. Περρής) αλλά είστε υποκριτές! Και εσύ και η Φωτεινή. Διότι ξαφνικά ανακαλύπτετε την πυρίτιδα σήμερα. Διότι μιλάει ένας χριστιανός ορθόδοξος αλλά είναι άλλο θέμα η πίστη και άλλο θέμα οι φορείς και οι λειτουργοί με τις απόψεις τους. Όταν ήμουν ο πρώτος που βγήκα και είπα και τώρα έχει γίνει παγκόσμιο θέμα με τον Τζόκοβιτς, ότι ο ρόλος των ιερέων είναι επικίνδυνος.. Διότι μπορεί μεν στην Ελλάδα η επίσημη Εκκλησία να λέει "εμβολιαστείτε", όμως το 99% λένε "μην εμβολιαστείτε". Το είπα πριν τρεις μήνες. Τότε όλοι δεν μιλάγατε. Τώρα έχει γίνει διεθνές θέμα με το Τζόκοβιτς και την εκκλησία της Σερβίας κλπ. Αυτές οι απόψεις του αγίου Κοζάνης είναι απόψεις που επί χρόνια σύρονται σε κεφάλια της εκκλησίας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εδώ βλέπουμε τον Μητροπολίτη κατά τη διάρκεια μίας λειτουργίας να μαλώνει τις γυναίκες, κουνάει το δάχτυλο και λέει στους άντρες "πώς τις αντέχετε"; και μετά συνεχίζει και λέει. Αυτό για μένα είναι επικίνδυνο» είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να επιμένει: «Είναι μία άποψη που σύρεται χρόνια, και την ανακαλύπτετε τώρα που ήρθε το metoo κι έγινε της μόδας».

«Ποια μόδα; Κάνεις λάθος; Μα τι λες τώρα; Όλοι οι ιερείς είναι έτσι; Όλοι οι μητροπολίτες είναι έτσι; Είναι λάθος να βάζουμε στον ίδιο κουβά όλους τους ανθρώπους, δεν είναι έτσι» απάντησε η παρουσιάστρια.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος: Είναι μια άποψη που σύρεται για χρόνια κι εσείς την ανακαλύπτετε τώρα.

Φαίη: Μα μιλάς από πάνω μου! Ωραία μίλα!

Γιώργος: Όταν με ρωτάς όμως;

Φαίη: Δεν ρωτάω, έκανα μια τοποθέτηση.