Γονίδης για τα θαύματα που έχει δει: «Αν σου πω, θα μου πεις οτι έχω πιει τσιγάρο» (vid)

Newsroom
Γονίδης για τα θαύματα που έχει δει: «Αν σου πω, θα μου πεις οτι έχω πιει τσιγάρο» (vid)
Ο Σταμάτης Γονίδης είπε πως διεθέτει βιοενέργεια και μπορεί να κουνήσει αντικείμενα από μακριά.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνιας στο Open, ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις που προκάλεσαν εντύπωση...

Αφορμή αποτέλεσε η ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με την πίστη του στον Θεό, με τον γνωστό τραγουδιστή να απαντά...

«Αν σου πω τι έχω δει, θα μου πεις είχες πιει τσιγάρο. Είμαι πολύ καθαρός σε αυτά που έχω δει», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια επεσήμανε οτι έχει δει τον Άγιο Στέφανο όταν ήταν 7 χρονών: «Τον είδα μπροστά μου όταν ήρθε να με αγκαλιάσει και έβαλα τις φωνές. Ήρθε η μάνα μου».

Μεταξύ άλλων στη συνέχεια μίλησε και για τις ικανότητες βιοενέργειας που διαθέτει: «Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να πω γνωρίζω, οχι πιστεύω. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά από μακριά… Το κάνω. Με τα χέρια μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης υποστηρίζοντας πως έχει βιοενέργεια.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει δει και υποστήριξε πως θα έρθει μία εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει αλλά θα συνεννοείται με τα μάτια.
«Η εξέλιξη της επιστήμης δεν είναι ό,τι καλύτερο” ανέφερε επίσης ο Σταμάτης Γονίδης προσθέτοντας πως “όταν ένας άνθρωπος γίνει μισός ρομπότ και μισός άνθρωπος τότε παύει να έχει συναισθήματα».

Για τα χρήματα, ο Σταμάτης Γονίδης είπε: «Δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν».