Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Γιωρίκας και Κατσαούνης στο Survivor: «Μην σηκώνεσαι σαν...» (vid)

Newsroom
Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Γιωρίκας και Κατσαούνης στο Survivor: «Μην σηκώνεσαι σαν...» (vid)
Η ένταση μεταξύ Βαλάντη και Κατσαούνη συνεχίζεται, με τον τελευταίο να τσακώνεται με τον Γιώρικα και η κατάσταση να ξεφεύγει.

Στην προσπάθειά του να ανεβάσει τα νούμερα στην τηλεθέαση, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε το Survivor να προβάλλεται και το Σάββατο, θέλοντας να κερδίσει το κοινό του.

Στο επεισόδιο αυτό λοιπόν έχουμε το αγώνισμα επάθλου, αλλά και φουλ ένταση.

Η συγγνώμη του Βαλάντη

Στο τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ φαίνεται ο γνωστός τραγουδιστής να λέει: «Νομίζω οτι σήμερα ξεκαθάρισαν όλα», ενώ από την πλευρά του ο Κατσαούνης τονίζει: «Αν δεν καταγραφόμασταν θα είχε πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Καλό θα ήταν να μην τα πουλάει αυτά σε εμένα. Μία συγγνώμη δεν λέει τίποτα. Εγώ έτσι έχω μάθει. Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο».

Ο τσακωμός με Γιωρίκα

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για το έπαθλο, ο «Αγρότης» μανουριάζει και με τον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος στα Gazzetta Awards για αθλητής της χρονιάς.

Μάλιστα, η ένταση είναι τόσο μεγάλη που η κατάσταση πάει να ξεφύγει, με τους δύο παίκτες να προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς και να χρειάζεται η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην πιαστούν στα χέρια.