Σοκαριστική στιγμή στο Μαϊάμι: Προσπάθησε να την στραγγαλίσει στη στάση λεωφορείου με κορδόνι πριν τη σώσει περαστικός (vid)

Newsroom
Σοκαριστική στιγμή στο Μαϊάμι: Προσπάθησε να την στραγγαλίσει στη στάση λεωφορείου με κορδόνι πριν τη σώσει περαστικός (vid)
Προσπάθησε να την πνίξει και την γρονθοκόπησε επανειλημμένα χωρίς να έχει γίνει γνωστό το κίνητρο.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, σε στάση λεωφορείου κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο. Ένας 27χρονος επιχείρησε να στραγγαλίσει με το κορδόνι του παπουτσιού του μια γυναίκα, την ώρα που εκείνη περίμενε αμέριμνη το λεωφορείο.

Η γυναίκα όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, καταφέρνει να αντισταθεί και τότε ο δράστης την χτυπά με μανία με τις γροθιές του. Ο 27χρονος εκμεταλλεύτηκε ότι η γυναίκα ασχολιόταν με το κινητό της και της επιτέθηκε από πίσω.

Για καλή της τύχη στο σημείο εμφανίστηκε ένας περιστατικός, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει από πάνω της τον δράστη και να την σώσει. «Αν δεν είχε παρέμβει αυτός ο άνθρωπος που ουσιαστικά εμπόδισε τον δράστη να κάνει κακό στο θύμα, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ χειρότερο», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο δράστης πάντως, κατάφερε να φύγει ανενόχλητος από το σημείο, αλλά η αστυνομία λίγο αργότερα τον εντόπισε. Κρατείται σε σωφρονιστικό κέντρο με εγγύηση 250.000 δολάρια, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της επίθεσης, αφού δεν φαίνεται να γνώριζε το θύμα.

Όσο για την άτυχη γυναίκα νοσηλεύτηκε αμέσως και είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας της. Ο 27χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος.