Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε τον λόγο που τσακώθηκε με τον ΣΚΑΪ (vid)

Newsroom
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε τον λόγο που τσακώθηκε με τον ΣΚΑΪ (vid)
Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στους λόγους που τα... έσπασε με τον ΣΚΑΪ.

Με αφορμή το μπλοκ της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στον Χάρη Βαρθακούρη στα social media λίγο πριν τον τελικό του J2US, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για την πρώην νικήτρια του Big Brother, αλλά και για τους λόγους που τσακώθηκε με τον ΣΚΑΪ.

«Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχε το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας. Εγώ δεν χτύπησα κανένα αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη. Ήταν γνωστό ότι αυτό που εκπέμπει κι εκφράζει η Άννα Μαρία, το είχα εξηγήσει στην παραγωγή», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Είχα την τύχη εντός εισαγωγικών να της κάνω μια και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται. Ξυπνούσε το πρωί κι έβριζε τους πάντες. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη γιατί ξέρει να θυματοποιείται. Εμείς που είμαστε θύματα του συστήματος, νιώθαμε μια ταύτιση. Ενώ έχει μαι τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, επέμενε και του έλεγε περαστικά ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.. Είμαι σίγουρος ότι πίεζε τους ανθρώπους στην παραγωγή για να βγει πρώτη στο J2US».