Τσακώθηκαν στον αέρα Σκορδά και Λιάγκας: «Είναι και λίγο δική μου» (vid)

Newsroom
Τσακώθηκαν στον αέρα Σκορδά και Λιάγκας: «Είναι και λίγο δική μου» (vid)
Ένταση στον αέρα του ΑΝΤ1 μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ανέβηκαν σε κόκκινα... επίπεδα οι τόνοι μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει στον ΑΝΤ1 η Μάγκυ Χαραλαμπίδου για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Αφορμή αποτέλεσε η υπόνοια της οτι οι δηλώσεις μονταρίστηκα: «Δε λέω ότι μοντάρονται οι δηλώσεις μου, έχοντας ο άλλος κατά νου ότι θέλει να με βλάψει, αν είναι δυνατόν. Λογικό είναι να μονταριστεί γιατί δεν μπορεί να παίξει όλο, αλλά εγώ έμεινα εκτεθειμένη».

Τα όσα είπε, προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είπε: «Αχ βρε Μάγκυ μου, την αγαπάω, αλλά το έκανε χειρότερο. Βγες και πες ότι “έκανα μαλ…α, το είπα λάθος”. Το έκανε χειρότερο», με την Φαίη Σκορδά να διαφωνεί, να ζητάει να παίξουν αμοντάριστες οι δηλώσεις, κάτι που η συμπαρουσιάστριά του, δεν δέχθηκε.

«Είναι δική σου η εκπομπή, αλλά είναι και λίγο δική μου», της απάντησε, συμπληρώνοντας: «Το αμοντάριστο είναι χειρότερο γιατί το υπερτονίζει. Εμείς την προστατεύσαμε. Η εντολή μου στους συνεργάτες μας ήταν να την προστατεύσουμε και την προστατεύσαμε. Το αμοντάριστο την εκθέτει περισσότερο».