Ο «Rock» κράζει τον Vin Diesel: «Ήταν παράδειγμα χειραγώγησης, δεν έπρεπε να το κάνει» (vids)

Newsroom
Ο «Rock» κράζει τον Vin Diesel: «Ήταν παράδειγμα χειραγώγησης, δεν έπρεπε να το κάνει» (vids)
O Dwayne Johnson δεν χάρηκε και τόσο με την ανάρτηση του Vin Diesel για το τελευταίο Fast & Furious.

Στις αρχές Νοεμβρίου με ανάρτησή του στα social media, ο Vin Diesel καλούσε τον Dwayne Johnson να αλλάξει την απόφασή του και να συμμετέχει στην τελευταία ταινία Fast & Furious.

Μάλιστα, προκειμένου να πείσει τον Rock να δεχθεί είχε μιλήσει στην ανάρτησή του για τα παιδιά του, αλλά και τον Paul Walker. Κάτι όμως που δεν άρεσε στον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος και ξεκαθάρισε την κατάσταση...

Μάλιστα έκραξε και τον Vin Diesel για τα όσα είπε, χαρακτηρίζοντάς τα «παράδειγμα χειραγώγησης...

«Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα το ποστό του Vin Diesel. Τον περασμένο Ιούνιο, όταν συναντηθήκαμε με τον Vin και δεν τα είπαμε μέσω των social media, του είπα απευθείας και ιδιωτικά οτι δεν θα επέστρεφα. Ήμουν ξεκάθαρος στα λόγια μου και είπα οτι πάντα θα υποστηρίζω το καστ και την ταινία για να πετύχει, αλλά δεν θα επέστρφα. Μίλησα με τους συνεργάτες μου στην Universal, οι οποίοι με υποστήριξαν καθώς κατάλαβαν το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά στο CNN.

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Vin Diesel, λέγοντας: «Η ανάρτησή του ήταν ένα παράδειγμα χειραγώγησης. Δεν μου άρεσε που έβαλε τα παιδιά του στην συζήτηση, αλλά και τον Paul Walke. Δεν έπρεπε να τα αναφέρει. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες. Ο στόχος μου ήταν να τελειώσω το εκπληκτικό μου ταξίδι με αυτό το απίστευτο «Fast & Furious» με ευγνωμοσύνη και χάρη».