Κάλεσμα του Vin Diesel στον «Rock» για το Fast & Furius 10: «Το είχα υποσχεθεί στον Paul Walker» (vid)

Newsroom
Κάλεσμα του Vin Diesel στον «Rock» για το Fast & Furius 10: «Το είχα υποσχεθεί στον Paul Walker» (vid)
Ο Vin Diesel έστειλε μήνυμα... ειρήνης στον Dwayne Johnson για να τα βρουν και να γυρίσουν το Fast & Furius 10.

Η συνύπαρξη των Vin Diesel και Dwayne Johnson στα «Fast & Furius» ήταν μυθική, όμως χάλασε, καθώς οι δυο τους ήρθαν σε κόντρα. Μία κόντρα που είχε ως αποτέλεσμα να μην συνυπάρξουν στα δύο τελευταία, το «Fast & Furius 9» και το «Fast & Furious: Hobbs & Shaw».

Ο Vin Diesel όμως δεν σκέφτεται να πέσει η οριστική αυλαία στην σειρά των ταινιών αυτών και ο Dwayne Johnson να απουσιάζει.

Για αυτό και έκανε μία ανάρτηση... κάλεσμα προς τον Rock, καλώντας τον να εκπληρώσει τη μοίρα του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, καθώς το είχε υποσχεθεί στον Paul Walker.

«Μικρέ μου αδελφέ Dwayne, ήρθε η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του Fast & Furius 10. Όπως ξέρεις τα παιδιά μου σε αναφέρουν ως θείο Dwayne στο σπίτι. Δεν υπάρχει γιορτή που να μην στέλνεις τις ευχές σου, αλλά ήρθα η ώρα. Η κληρονομιά περιμένει.

Σου είπα πριν από χρόνια οτι θα εκπληρώσω την υπόσχεσή μου στον Pablo (σ.σ Paul Walker). Ορκίστηκα οτι θα καλύτερο Fast & Furius στο φινάλε του που θα είναι το 10. Στο λέω με αγάπη, αλλά πρέπει να εμφανιστείς.

Μην το αφήσεις, έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις, τον οποίο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος. Ελπίζω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο του», ανέφερε χαρακτηριστικά.