Πέθανε ο kickboxer «Undertaker»: Είχε κορονοϊό και έφυγε από το νοσοκομείο λέγοντας «είναι μικρός ιός»

Newsroom
Πέθανε ο kickboxer «Undertaker»: Είχε κορονοϊό και έφυγε από το νοσοκομείο λέγοντας «είναι μικρός ιός»
Πέθανε στο σπίτι του μερικές εβδομάδες μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο και δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

O τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του kickboxing, Φρεντερίκ «The Undertaker» Σινίστρα «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 41 ετών, μετά από επιπλοκές λόγω κορονοϊού.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήταν ανεμβολίαστος, καθώς το προηγούμενο διάστημα αποκαλούσε τον κορονοϊό ως «μικρούλη ιό», ενώ είχε ταχθεί κατά την κυβερνητικών μέτρων για την διασπορά του covid-19.

O πρωταθλητής του kickboxing πέθανε στο σπίτι του, στο Βέλγιο. Προηγουμένως είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όπου πήγε επειδή τον ανάγκασε ο προπονητής του.

Ο προπονητής του, Οσμάν Γιγκίν, είπε ότι τον ανάγκασε να το κάνει, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα συνέχιζε να τον εκπαιδεύει.

Μάλιστα δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες του στο Facebook και στο Instagram μέσα από την ΜΕΘ του νοσοκομείου στη Λιέγη.

Τον χαρακτήριζε «μικρούλη ιό»

Ο Σινίστρα ισχυρίστηκε σε μια από τις αναρτήσεις του ότι ένας «μικρούλης ιός» δεν επρόκειτο να τον σταματήσει. Πίστευε πως λόγω της ηλικίας αλλά και της φυσικής του κατάστασης ήταν προστατευμένος από τον κορονοϊό και πως θα είχε ήπια συμπτώματα.

«Δεν έχω χρόνο για χάσιμο με τεμπέληδες», έγραψε ο Σινίστρα σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Μέρες αργότερα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι, όπου φέρεται να πήρε οξυγόνο.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Σινίστρα απάντησε σε σχόλια στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Αναρρώνω στο σπίτι, όπως θα έπρεπε. Θα επιστρέψω χίλιες φορές πιο δυνατός».

Τρεις μέρες αργότερα ο θάνατος του Σινίστρα ανακοινώθηκε από τη σύντροφό του στη σελίδα του στο Facebook.