Τα πήρε η Σκορδά με Γαρδέλη: «Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου» (vid)

Newsroom
Τα πήρε η Σκορδά με Γαρδέλη: «Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου» (vid)
Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποκάλυψε ότι έχει σύντροφο, όμως, προκάλεσε και μια σχετική αμηχανία στην Φαίη Σκορδά.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Όπως είπε, είναι σε μια σχέση εδώ και τρία χρόνια και είναι πολύ καλά μαζί της καθώς όπως τόνισε: «είναι η έμπνευσή μου, η μούσα μου».

Ωστόσο, κάποια στιγμή ο γνωστός ηθοποιός άλλαξε την συζήτηση και άφησε υπονοούμενο για την σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

«Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Δεν μένουμε μαζί, γι’ αυτό κρατιέται η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Έχω πάει και με τα πόδια στο σπίτι της, είναι 7 ώρες. Είναι συνεργάτιδά μου άμεση, είναι η έμπνευσή μου, είναι η μούσα μου, είναι το στήριγμά μου. Έχω πάει στο σπίτι της με τα πόδια με ξηρά τροφή. Είναι 7 ώρες από εδώ με τα πόδια», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα: «Εσύ; Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο, έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει», δείχνοντας την Φαίη Σκορδά.

Τότε εκείνη αντέδρασε άμεσα, εμφανώς ενοχλημένη και του είπε: «Αχ, παρακαλώ όμως τώρα όχι! Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου».

«Γιατί εγώ δεν είμαι κύριος; Σοφία μας...», της απάντησε.