Όλγα Ντάλλα: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό, θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ» (vid)

Newsroom
Όλγα Ντάλλα: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό, θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ» (vid)
Λίγες ώρες μετά τη λήξη του τελικού του GNTM 4, η Όλγα Ντάλλα έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις και αναφέρθηκε και στο αν θα συνεχίσει τον πρωταθλητισμό.

H αθλήτρια κολύμβησης Όλγα Ντάλλα, ο οποία συμμετείχε στο GNTM, πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια κολύμβησης περίπου μια εβδομάδα πριν τον τελικό του ριάλιτι μόδας, στον οποίο ήταν φιναλίστ.

Χτες (20/12) πραγματοποιήθηκε ο τελικός και η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού κατέκτησε την δεύτερη θέση στο GNTM ενώ νικήτρια ήταν Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Ωστόσο στις δηλώσεις της μετά το τέλος του ριάλιτι, η Όλγα Ντάλλα ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει τον πρωταθλητισμό, καθώς την ενδιαφέρει να ασχοληθεί μόνο με το μόντελινγκ.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό γιατί έχω χάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δεν θα έχω χρόνο να συνδυάσω και τα δυο. Οπότε βάζω το μόντελινγκ μπροστά, ίσως έτσι για τον εαυτό μου να κολυμπάω λίγο αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δεν νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες, οπότε από την στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ τώρα, θα αφοσιωθώ εκεί», ανέφερε.

Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού

Η Όλγα Ντάλλα θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το προφίλ της στο Instagram όλους όσους τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Φυσικά αναφέρθηκε και στον σύντροφο και συμπαίκτη της στο GNTM, Στυλιανό Φλωρίδη:

«Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τέλει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για τη ζωή ευρύτερα.
Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμά μου καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official .
Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για την αγάπη και τη στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα.
P.S. @stylianosf meine Liebe, μου παρέδωσες την σκυτάλη και τα καταφέραμε
».