Η φιναλίστ στο GNTM Ολγα Ντάλλα, ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Η φιναλίστ στο GNTM Ολγα Ντάλλα, ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

bet365

Η Ολγα Ντάλλα που διεκδικεί το έπαθλο στον τελικό του GNTM ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό πως ανανέωσε στο τμήμα κολύμβησης.

Η Ολγα Ντάλλα είναι ένα βήμα πριν κατακτήσει τον τιτλο στο GNTM. Παράλληλα όμως, το υποψήφιο μοντέλο προχωρά και σε άλλες δραστηριότητες της ζωής της και συγκεκριμένα στην κολύμβηση.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός στον οποίο και ανήκει, ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον σύλλογο, τον οποίο θα ενισχύσει και το 2022 στους αγώνες της κολύμβησης.

Διόλου τυχαία βέβαια η περίοδος που επέλεξε ο σύλλογος να ανακοινώσει την συνεργασία καθώς η Ντάλλα την προσεχή Δευτέρα θα μάθει αν θα είναι η νικήτρια του ριάλιτι μόδας και σίγουρα η ανακοίνωση της ανανέωσής της θα… ανεβάσει τις μετοχές της καθώς και οι ψήφοι του κοινού θα παίξουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Το μοντέλο και κολυμβήτρια έκανε και δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας της με τους «ερυθρόλευκους» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό, το σύλλογο της καρδιάς μου. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα αλλά ταυτόχρονα και ένα μεγάλο κίνητρο το ότι θα συνεχίσω να αποτελώ αναπόσπαστο μέλος του μεγάλου αυτού συλλόγου στο ατέλειωτο ταξίδι του πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί κάθε αγωνιστική χρονιά. Συνεχίζω λοιπόν ανταποδίδοντας με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και το ζεστό οικογενειακό κλίμα που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Πάμε γερά».


 

Τελευταία Νέα