Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: «Μου φαίνεται σαν ψέμα, είχε μια δεύτερη ζωή που την έκρυβε από όλους» (vid)

Newsroom
Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: «Μου φαίνεται σαν ψέμα, είχε μια δεύτερη ζωή που την έκρυβε από όλους» (vid)
Ο Δημήτρης Σταρόβας γνωρίζει 30 χρόνια τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά όπως είπε έπεσε από τα σύννεφα.

Σοκ υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας όταν βγήκαν στην επιφάνεια οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι δύο τους ήταν φίλοι για 30 χρόνια ενώ είχαν υπάρξει και συνεργάτες. Ο συνεργάτης της εκπομπής «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ ομολόγησε ότι έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις.

«Ήμασταν στο κανάλι μου στο Youtube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται… Δεν μπορώ να… Δηλαδή τώρα κοίταζα και νόμιζα πως πρόκειται για κάποιον που δεν γνωρίζω», ανέφερε αρχικά ο Σταρόβας.

«Το χρονικό το πληροφορήθηκα και γω την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη που λες «δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα». Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά… Θυμός και οργή» πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός στην εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί τριάντα χρόνια έχει τελικά μια δεύτερη ζωή. Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Δεν είχαμε να κάνουμε, που την «πατήσαμε», με έναν άνθρωπο που… δραπέτευσε από κάπου! Ή ήταν το μάτι του κάπως ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπήρχε μάλιστα και μια χαριτωμενιά σε όλο αυτό και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί. Δεν ένιωθες τον κίνδυνο», πρόσθεσε.