Αμερικανίδα ανοίγει το ντουλάπι της κουζίνας και καταλήγει στο καλύτερο μυστικό μπαρ του κόσμου (vids)

Newsroom
Αμερικανίδα ανοίγει το ντουλάπι της κουζίνας και καταλήγει στο καλύτερο μυστικό μπαρ του κόσμου (vids)
Το μπαρ είναι κρυμμένο κάτω από την κουζίνας μιας γυναίκας στις ΗΠΑ.

Πως σας φαινόταν αν είχατε κάτω από τη μύτη σας ένα από τα καλύτερα μπαρ; Πολλοί άνθρωποι θέλουν να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους με ένα σύγχρονο οικιακό μπαρ, είτε πρόκειται για ένα καροτσάκι με ποτά, είτε για κάτι πιο υψηλής τεχνολογίας, όπως βρύση μπύρας κτλ.

Ωστόσο, μια γυναίκα από το Νάσβιλ των ΗΠΑ το... τερμάτισε. Η εν λόγω Αμερικανίδα που έχει κάνει πάταγο στο TikTok αποκάλυψε ότι έχει ένα μυστικό μπαρ κάτω από την κουζίνα της. Απλώς ανοίγει ένα ντουλάπι που οδηγεί σε έναν τεραστίων διαστάσεων χώρο, ο οποίος λειτουργεί ως μπαρ.

@theresapizzaaa

♬ Cannibal by Kesha - rapidsongs

Η TikToker @theresapizzaaa έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο με τη λεζάντα «όταν βαριέμαι και θυμάμαι ότι έχω ένα μπαρ κάτω από το ντουλάπι της κουζίνας μου». Το βίντεο, την δείχνει να μπαίνει στην κουζίνα, να ανοίγει ένα ντουλάπι στο οποίο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί σε ένα μυστικό υπόγειο συγκρότημα.

Τα αποκαλυπτήρια είχαν γίνει σε ένα βίντεο που ανέβασε τον Μάιο, συγκεντρώνοντας 35,9 εκατομμύρια προβολές και 5,3 εκατομμύρια likes. Πριν από μερικές μέρες το αναδημοσίευσε ως το πιο viral βίντεο της χρονιάς, συγκεντρώνοντας άλλες 5,7 εκατομμύρια προβολές και 366.000 likes.

Καθώς κάνει την ξενάγηση στον μυστικό χώρο που βρίσκεται κάτω από την κουζίνας της, φαίνονται μεταξύ άλλων ένα δωμάτιο με κρασιά, ένας τηλεφωνικό θάλαμος, μια αίθουσα κινηματογράφου και φυσικά ο τεράστιος χώρος του μπαρ όπου μια μπάντα παίζει ζωντανά μουσική. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με πολλές οθόνες πάνω στους τοίχους, ηλεκτρονικά παιχνίδια, καρέκλες και τραπέζια που φιλοξενούν τους φίλους της ιδιοκτήτριας. Φυσικά υπάρχει και προσωπικό για να σερβίρει στο μπαρ τους διψασμένους καλεσμένους.

Οι ακόλουθοι της γυναίκας στο TikTok εντυπωσιάστηκαν, όπως φάνηκε από τα σχόλιά τους. «Μπορώ να έχω μια πρόσκληση; Φαίνεται τόσο τρελό», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος είπε: «Ονειρεμένο σπίτι». Ένας τρίτος σχολίασε: «Ουάου, ένα σπίτι που το ζηλεύω, ένα πραγματικό παλάτι».

@theresapizzaaa

♬ Feel Good Inc. - Gorillaz