Ξέσπασαν Ρέβη και Καινούργιου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Με πιάνει μια αηδία» (vids)

Newsroom
Ξέσπασαν Ρέβη και Καινούργιου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Με πιάνει μια αηδία» (vids)
Ξέσπασαν η Κατερίνα Καινούργιου, η Ευλαμπία Ρέβη και ο Άκης Παυλόπουλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις μετά την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τόσο στα social media όσο και στις εκπομπές της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σήμερα (14/12) στην εκπομπή της μιλώντας γι' αυτό το θέμα και τόνισε:

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί. Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;», είπε αρχικά.

«Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”», πρόσθεσε.

Εξοργισμένοι Παυλόπουλος – Ρέβη στον αέρα του Open

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη σχολίασαν την καταγγελία και την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» και ξέσπασαν κατά του παρουσιαστή.

«Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό! Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο… Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσουν σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχουμε δει να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και να εκβιάζουν το παιδί, να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ.
Είναι πολλές γυναίκες θύματα στη χώρα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί. Δεν ντρέπεται; Δεν υπάρχουν λόγια, είναι χυδαίο
», είπε αρχικά η Ευλαμπία Ρέβη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Άκης Παυλόπουλος πήρε στη συνέχεια το λόγο και είπε: «Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας. Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα; Επειδή θεώρησες ότι είναι “κτήμα” σου και θα την είχες οποτεδήποτε σαν να ήταν η μαριονέτα σου όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες;».