Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τα σχόλια στα social media: «Σηκώθηκα ένα πρωί και ένιωσα τα ίδια συναισθήματα σαν να ήταν η Χούντα» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τα σχόλια στα social media: «Σηκώθηκα ένα πρωί και ένιωσα τα ίδια συναισθήματα σαν να ήταν η Χούντα» (vid)
Η Μάρα Μεϊμαρίδη αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε στα social media μετά τα σχόλια που είχε κάνει για τον Χρήστο Σαντικάι.

Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Η παίκτρια του J2US μίλησε μεταξύ άλλων για τον πόλεμο που δέχτηκε από τα social media μετά τα σχόλια που είχε κάνει για τον Χρήστο Σαντικάι.

«Να μου επιτρέψετε να πω κάτι σοβαρό. Ανησυχώ για το που μεγαλώνουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Ο κόσμος είναι πολύ απομονωμένος, πολύ καταθλιπτικός και πολύ θυμωμένος. Θέλω να μιλήσω για τη γλώσσα, γιατί κατηγορήθηκα ότι χρησιμοποιώ άλλη γλώσσα από τη νεολαία σήμερα», είπε αρχικά.

«Η δική μου γενιά είναι η γενιά του Πολυτεχνείου. Είναι η γενιά που μάτωσε να φύγει η Χούντα και για να έχουμε ελευθερία του Λόγου. Εγώ έχω βιώσει Χούντα. Ήμουν φοιτήτρια και έχω βιώσει αυτό τον φόβο και τότε ήταν άσχημα τα πράγματα. Είχε φυλακές, εξορία, ξυλοδαρμούς, αίματα. Εγώ ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, όχι την Παρασκευή που ήταν το τανκ, γιατί είχα πάει με ένα γκόμενο στα Λεγρενά… Αλλά Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη ήμουν εκεί. Γινόταν ένα πανηγύρι και ξαφνικά, μετά από τόσα χρόνια, σηκώνομαι ένα πρωί και ξανανιώθω τα ίδια συναισθήματα που είχα τότε με την Χούντα από τα social media. Και λέω, εάν έφυγε η Χούντα τότε και εμείς ματώσαμε για να βγουν τα Twitter και να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, ας έμπαινε αυτό το τανκ και να μας σκότωνε όλους!», συμπλήρωσε.

«Τα social media είναι εξαιρετικά, γιατί μιλάω με την κόρη μου στην Αγγλία. Αλλά να βγαίνει ο καθένας και να επηρεάζει τους υπόλοιπους ανώνυμα, δεν είναι ελευθερία για μένα», κατέληξε.