Σαντικάι για σχόλιο Μάρας Μεϊμαρίδη: «Είναι σαν να μην το είπε, τη συγχωρώ» (vid)

Newsroom
Σαντικάι για σχόλιο Μάρας Μεϊμαρίδη: «Είναι σαν να μην το είπε, τη συγχωρώ» (vid)
Ο Χρήστος Σαντικάι απάντησε στην ερώτηση που έκανε για εκείνον η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Το πρωί της Πέμπτης (25/11) η Λάουρα Νάργες, η οποία είναι η σύντροφος του Χρήστου Σαντικάι, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Μάρα Μεϊμαρίδη, ρώτησε για την καταγωγή του τραγουδιστή λέγοντας: «Αυτό το Σαντικάι, τι όνομα είναι;».

Και συνέχισε: «Τι ράτσα είναι;». Η ερώτηση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και η Μάρα Μεϊμαρίδη μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» την Παρασκευή τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον προσβάλει και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Ο ίδιος ο Χρήστος Σαντικάι μιλώντας στo «Πρωινό» ανέφερε: «Δεν το άκουσα live κατ’ αρχάς. Μου το είπαν μετά…Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα προφανώς. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό κλίμα να αγαπώ τους ανθρώπους και αυτά τα σχόλια που άκουγα από μικρός, είναι σαν να υπάρχει ένα ειδικό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από την άλλη. Δεν φυτεύεται μέσα μου αυτό ώστε να δημιουργηθεί αντιπαλότητα με κάποιον. Είναι σαν να μην το άκουσα. Κρατάω μόνο τα καλά. Είναι σαν να μην το πε η κυρία Μάρα. Τη συγχωρώ», είπε εκπομπή του ΑΝΤ1.