Αντιδράσεις στο Twitter για την ερώτηση του Γεωργαντά στον Μπάρτζη: «Ζητάω συγγνώμη 100 φορές» (vid)

Newsroom
Αντιδράσεις στο Twitter για την ερώτηση του Γεωργαντά στον Μπάρτζη: «Ζητάω συγγνώμη 100 φορές» (vid)
Η ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής στον πρώην παίκτη του Survivor για το «ποια γυναίκα θα σκότωνε» εξόργισε το κοινό.

O Θέμης Γεωργαντάς, το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) ζήτησε δημόσια συγγνώμη, μέσω της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο λόγος ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής στον Νίκο Μπάρτζη, όταν εκείνος βρέθηκε καλεσμένος στο εξομολογητήριο του «After Dark».

Ποια ήταν η ερώτηση

Ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε τρια ονόματα στον Νίκο Μπάρτζη. Συγκεκριμένα τα ονόματα ήταν: Ιωάννα Μαλέσκου, Ελένη Βουλγαράκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και από την άλλη τρεις λέξεις sex, marry, kill.

«Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω», απάντησε χιουμοριστικά o Νίκος Μπάρτζης.

Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter καθώς χαρακτήριζαν απαράδεκτη την ερώτηση που έθεσε στον προσκεκλημένο του ο παρουσιαστής, ειδικότερα σε μία εποχή που οι γυναικοκτονίες γίνονται όλο και συχνότερο φαινόμενο.

Τι απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς

«Είναι μία πάρα πολύ συνηθισμένη ερώτηση πολλά χρόνια πριν. Δηλαδή αν μπει κάποιος την wikipedia και το ψάξει, υπάρχει σαν φράση σε άπειρα πράγματα και εγώ το έχω βρει και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θέμης Γεωργαντάς στον αέρα του μαγκαζίνο του Alpha. «Είναι μια καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε μια αντίστοιχα χιουμοριστική απάντηση. Δεν συμφωνώ με αυτό που είπες, αν άκουσα καλά, πως ήταν ατυχέστατη η απάντηση του Μπάρτζη. Ο άνθρωπος δεν φταίει σε κάτι την στιγμή που ρωτήθηκε από μένα», ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεση μου. Προς Θεού, αν κάποιοι άνθρωποι έχουν ενοχληθεί, ζητάω συγνώμη όχι μία αλλά 100 φορές. Εννοείται. Αλλά είναι ξεκάθαρα σε ένα χιουμοριστικό ύφος όλο το εξομολογητήριο και με το να έχω δει αυτή την ερώτηση αντίστοιχα άλλες πενήντα φορές στο εξωτερικό, δεν θεωρήσαμε και γω και οι συνεργάτες μου ότι θίγουμε κάποιος. Ο Χριστός και η Παναγία. Ούτε θέλουμε κάποιος άνθρωπος να πάθει κακό, αν είναι δυνατόν», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.