Συνελήφθη ο σύζυγος που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Newsroom
Συνελήφθη ο σύζυγος που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη στην Αλεξανδρούπολη
Οι γονείς της κοπέλας τον είχαν καταγγείλει για τον ξυλοδαρμό της, ενώ αυτός είχε πει στο νοσοκομείο πως… έπεσε από τη σκάλα.

Λίγο μετά τις 12:00 της Παρασκευής (10/12) η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε στην Αλεξανδρούπολη τον 32χρονο σύζυγο της 29χρονης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από ξυλοδαρμό που την οδήγησε σε τέσσερα χειρουργεία. Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου αναμένεται να καταθέσει και να απαντήσει σε όλα όσα του καταλογίζουν στενοί συγγενείς και οι γονείς της άτυχης κοπέλας.

Η 16η γυναικοκτονία, που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη έχει συνταράξει όλη την κοινωνία, καθώς η μητέρα τριών παιδιών κατέληξε βράδυ της Πέμπτης (09/12) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε η διοίκηση του νοσοκομείου, η 29χρονη Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς κατήγγειλαν την πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε πει πως η γυναίκα του… είχε πέσει από τη σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε η άτυχη 29χρονη σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ήπατος καθώς επίσης και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το e-evros, ο 32χρονος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών, ενώ οι γείτονες ανέφεραν πως έκανε συχνά φασαρίες,, σε αντίθεση με την άτυχη 29χρονη που ήταν ήσυχη.