Χαμός με Φλωρινιώτη και Πιτσούλη: «Την έχω χε...νη» είπε, «δεν ξέρω πως χε...ν οι μύγες», του απάντησε (vid)

Newsroom
Χαμός με Φλωρινιώτη και Πιτσούλη: «Την έχω χε...νη» είπε, «δεν ξέρω πως χε...ν οι μύγες», του απάντησε (vid)
Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Φλωρινιώτη και την Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έξαλλος βγήκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Αιτία ήταν τα όσα είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη για το σχήμα της παράστασης «Νικοτιτανικός». Ο τραγουδιστής μίλησε κατά της ηθοποιού, η οποία στη συνέχεια βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα κι έδωσε τη δική της απάντηση.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη, είπαμε; Δεν ξέρω αν αυτή πεινάει, εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Δεν κάνω τον Νικοτιτανικό για τα λεφτά. Κατέκρινε και υποτίμησε όλη την ομάδα των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί. Είπε ότι είμαι ξένο σώμα στην παράσταση. Την πληροφορώ ότι είμαι τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής. Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μια παράσταση, πώς την κατακρίνεις; Πιο πολύ με στεναχώρησε που είπε ότι θα έρθει το κυπριακό κοινό να μας γιουχάρει. Δεν τη γνωρίζω καθόλου την κυρία Πιτσούλη. Να ευχαριστεί το Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκαναν λίγο γνωστή. Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Πώς κυρά μου λες τέτοια πράγματα, που είσαι μορφωμένη υποτίθεται; Είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Πρέπει να ζητήσει από όλους συγγνώμη. Από εμένα δεν χρειάζεται γιατί την έχω χεσ…νη. Να σκεφτείς τι λες, μεγάλη γυναίκα είσαι», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, στη συνέχεια, βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό και είπε: «Δεν ξέρω πώς χε…ν οι μύγες, δεν έχω δει καμία μύγα να χέ…ει. Για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα τίποτα. Το μόνο που είπα, όταν έμαθα το σχήμα, είναι ότι ο κύριος Φλωρινιώτης ανήκει σε άλλο χώρο, είναι αρτίστας. Αν αυτό το θεωρεί χέ…μο, τον έχ…α, τι να κάνουμε τώρα; Όχι, ποτέ δεν θα έπαιζα μαζί του. Τι να κάνω μαζί του; Κακώς κάθομαι τώρα και απαντώ στον κύριο Φλωρινιώτη».